Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6175 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Eylül 2013 - 21:22

Esnaf Elektrik Kesintilerinden Şikayetçi

Büyüt
Küçült
Esnaf Elektrik Kesintilerinden
Bulancak’ta dün akşamüstü meydana gelen elektrik kesintisi Bulancak esnafını isyan ettirdi.

Esnaf Elektrik Kesintilerinden Şikayetçi

Bulancak’ta dün akşamüstü meydana gelen elektrik kesintisi Bulancak esnafını isyan ettirdi.

     Elektrik Akımının aşırı düşmesinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten esnaf, AKSA Elektrik yetkililerinden bir hayli şikâyetçi olduklarını belirttiler.

       Yıllardır yetkilerin bir türlü çözüm bulamadıkları elektrik sıkıntısı sadece esnafı değil, vatandaşa da adeta eziyet çektiriyor. Sık sık giden elektrik kesintileri yüzünden evindeki elektronik aletlerinin yandığını söyleyen vatandaşlar, sorunun bir an önce yetkililer tarafından çözüme ulaştırılmasını istiyorlar.

       Yıllardır devam eden elektrik sorunu yüzünden bir türlü işlerinin yolunda gitmediğini belirten Hasan KONYA isimli esnaf  “Zırt pırt giden elektrik yüzünden elektronik eşyalarım zarar gördü. En ufak yağmurda dahi elektrik kesintisi oluyor, rüzgar çıkınca elektrikler kesilecek kaygısı içindeyiz. Elektrik olmayınca vatandaş evine giderken alış veriş yapamıyor iş yapamıyoruz, elektrikler olmayınca tartılarımız, soğutucularımız çalışmıyor. Bulancak’ta esnaf jeneratör kullanmak zorunda kalıyor. Her dükkânın önünde irili ufaklı jeneratör var, jeneratör şehir içinde ses ve görüntü kirliliğine neden oluyor.  Sonbahar gelmeden elektirik sorunu yaşamaya başladık bu kesintilere anlam veremiyoruz.

Yetkililerden bir an önce bu sorunu çözüme kavuşturmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber ve Foto :Erdem ERDEN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir