Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9190 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   11 Ağustos 2013 - 09:45

Espiye’de Yol ve Cami Açılışı

Büyüt
Küçült
Espiye’de Yol ve Cami
43 yıl önce insan gücüyle başlayan ama bir türlü standart yol haline getirilemeyen yaklaşık 10 km. lik Güzelyurt ve Yeniköy Grup yolu ile Yeniköy Camii’nin açılış töreni önceki gün gerçekleşti.


Törene; Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi Resul Yıldırım, Espiye Kaymakamı Asman Bilgin,  Danıştay ve Yüksek Mahkemelerden Üst düzey Yöneticiler ile  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Şakir Ercan, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Karadere ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sunuculuğu Devr-i Alem Belgesel Program Yapımcısı İsmail Kahraman tarafından yapıldı. Kahraman yol hikayesini ayrıntılı bir şekilde aktardı.

Vali Dursun Ali Şahin yaptığı konuşmada, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Şahin, 530 küsur köyden 260’ını ziyaret ederek sorunları yerinde gördüğünü ve çözümü için uğraş verdiğini diğer köylerin sorunlarını imkanlar ölçüsünde çözmeye çalıştıklarını söyledi

Ak Parti  Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, Giresun’a çok önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, Ordu Giresun Havalimanının bölgeyi her bakımdan kalkındıracağını söyledi. Hizmetlerinden dolayı Vali Şahin’i de öven Canikli, Valinin gecesini gündüzüne katarak,  iki yılda 5 yılda yapılabilecek hizmetler  yaptığını Giresun’a çok kalıcı eserler yaptığını ve Giresun halkının Sayın Valiyi unutmayacağını açıkladı.

HSYK Üyesi Resul  Yıldırım’da, “Köyümüze standart yolun gelmesi  beni çok mutlu etti. Köyümü hiçbir zaman unutmadım. Herkese tavsiyem köylerini ata dede memleketlerini unutmasınlar. Bu anlamlı açılış töreninde burada olmak istedim. Emeği geçenlere Yeniköylü olarak teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İller Bankası Yönetim Kurulu üyesi Veysel Ekmen’de “43 yıldır tamamlanamayan ve standart haline getirilemeyen bu yolu ana yola bağlamanın mutluluk ve huzuru içindeyiz. İller Bankası Türkiye’nin her yerinde alt yapı seferberliği gerçekleştirerek büyük yatırımlar yapıyor” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir