Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9543 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2012 - 01:21

(EYDEF)'nun Taşınan Eynesil Adliyesi Açıklaması

Büyüt
Küçült
(EYDEF)nun Taşınan Eynesil Adliyesi
Eynesil Dernekler Federasyonu (EYDEF)'nun Taşınan Eynesil Adliyesi Açıklaması

Eynesil Dernekler Federasyonu (EYDEF)’nun Taşınan Eynesil Adliyesi Açıklaması

Eynesil Adliyesi Görele Adliyesi ile birleştirilmiştir.

“Eynesil Adliyesi”, Eynesil ve Eynesilli için vazgeçilmez kurumların başındadır.

Bizler ilçemizde ki yapılanma adına ilçemize kurumsal anlamda daha çok yatırım yapılmasını beklerken “Adliyemizin” elimizden alınması ilçe de veya ilçe dışında yaşayan tüm Eynesillilerin kınadığı ve tepki gösterdiği bir uygulamadır.

İlçemizden “Adliye” gibi kurumlarımız taşınarak ilçemiz belde veya köy durumuna düşürülmek mi istenmektedir.

Eynesil ve Eynesillinin “kendine has karakteristik yapısı” sebebi ile çevre ilçelerde bulunan devlet kurumlarına gidiş gelişini de hesaba katmalı ve bu uygulamadan vazgeçilmeli diye düşünmekteyiz.

EYNESİL DERNEKLER FEDERASYONU

        Yönetim kurulu adına

      Mehmet HALİL HAYTA

Takip ettiğimiz ve ulaştığımız bilgiler neticesinde 146 ilçe Adliyesinden 44 ü Adliyesine tekrar kavuşmuştur. Karardan geri dönülen Adliyelerin bulunduğu ilçelerin bizim ilçemizden fazla ne özellikleri bulunmaktadır. Bazılarının nüfuslarının bizim ilçemizden az olduğu, bazılarına ise bizden daha yakın ilçeler bulunduğu halde Adliyelerinin geri dönmesi ve bu şekilde yapılmış bir uygulama bize adaletsizce ve eşitlik ilkesinden uzak gelmiştir.

Bazı ilçelerin daha fazla bürokratik güce sahip olmalarından ve oluşturdukları tepkileri daha yukarılara taşıyabilmelerinden dolayı Adliyelerini geri almış olmaları, gücü ve lobicilik faaliyetleri diğerlerinden az olan ilçelerin Adliyelerinin taşınıyor olması bizleri derinden yaralamış ve üzmüştür.

Buradan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, tüm siyasi parti temsilcilerimize, ilçemizin büyüklerine sesleniyoruz; ilçemizin geleceği için birlik olma zamanımız çoktan gelmiş ve geçmektedir. Gelin hep birlikte çalışarak el ele vererek adliyemize tekrar kavuşalım.

Bu arada bizleri seçim zamanı geldiğinde önemseyen ve anımsayan siyasi aktörlerin tamamına da seslenmek istiyoruz; bizleri sadece o günlerde değil böyle sizlere ihtiyacımızın olduğu günlerde de anımsar ve yanımızda olursanız çok memnun oluruz. Bu konuda sizlerin üzerinize düşeceği sorumlulukları yerine getirmenizi bekliyoruz.

SONUÇ OLARAK BU KARARDAN DÖNÜLMESİ VE ADLİYEMİZİN GERİ VERİLMESİNİ BEKLEMEKTEYİZ. Saygılarımızla.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir