Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8666 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2012 - 21:24

Eynesil' de Esnaflar Caddeye Patates Dikti

Büyüt
Küçült
Eynesil de Esnaflar Caddeye Patates
Eynesil şehir merkezindeki çukurlarla dolu yola esnaflar patates dikerek tepki gösterdi.

Eynesil şehir merkezindeki çukurlarla dolu yola

esnaflar patates dikerek tepki gösterdi.

İlçenin şehir merkezindeki cadden uzun süredir yapılmadığını ileri süren esnaf, caddenin artık çekilmeyecek hale geldiğini, durumu söylenmedik mevki ve makam bırakmadıklarını fakat çözüm bulamadıklarını söyledi.

Cadde üzerindeki esnaflardan Okan Çoban, "Burası ilçenin ana girişi. Bir ilçenin gelişmişliği ana caddesinden belli olur. 150 metre karelik bir alan üç yıldan bu yana yapılmıyor. Bazen çukurlar yağmurdan genişleyince mevcut asfaltın üstüne ince çakıl serilerek dünyada eşi benzeri olmayan metotlarla geçici çözüm üretiliyor.

Çakılın asfalt üstünde durduğu nerede görülmüş. Buradan Milletvekilleri, Bakanlar ve siyasiler geçtiği halde bu yolu kimse görmüyor mu? Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Bey dahi ilçemize geldiğinde buradan giriş yapıyor. Mademki görmüyorlar biz de sesimizi duyurabilmek için esnaf arkadaşlarımızla çukurlara patates dikerek bu yolu görüp de görmemezlikten gelenleri protesto ediyoruz" dedi.

İlçede terminal olmadığından dolayı merkez giriş kavşağında otobüs yazıhanesi işletmek durumunda kaldığını söyleyen cadde esnaflarından Mustafa Sofu,

"En son çare olarak çukurlara patates diktik. Yol zaten patates tarlasını  anımsattığı için bu yolu seçtik. Şimdi diktiğimiz patatesleri yazın nasip olursa toplayacağız." diye konuştu.

İhlas Haber Ajansı  

http://www.haberler.com/esnaf-caddeye-patates-dikti-4212066-haberi/




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir