Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7484 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2013 - 01:05

Eynesil’deki Hırsızlık Aydınlatıldı

Büyüt
Küçült
Eynesil’deki Hırsızlık
Eynesil’ de okul kantininde meydana gelen hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Konuya ilişkin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama:

 

Giresun Emniyet Müdürlüğü Eynesil İlçe Emniyet Amirliği görevlilerimizce, 14.12.2013 günü saat:00:43 sıralarında Altınlı Mahallesi Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu içerisinde bulunan kantinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak olay yerinden elde edilen kamera görüntüleri ve yapılan incelemeler neticesinde tahkikata başlanmıştır.

 

Trabzon ili Vakfıkebir ilçesinde benzer yönde olayların meydana geldiğinin tespit edilmesi üzerine, Eynesil İlçe Emniyet Amirliği görevlilerimiz ve Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğünce meydana gelen olaylar ile ilgili elde edilen görüntüler incelenmiştir.

 

İncelemeler sonucunda Şehit Şahin Abanoz Ortaokulunda meydana gelen KASA hırsızlığı olayında kamera görüntülerinden tespit edilen şahıslar ile Vakfıkebir ilçesindeki olay görüntüleri karşılaştırılmış, yüz eşkalleri net olmamakla birlikte 2 şahsın üzerindeki kıyafetlerin tamamen aynı olduğunu anlaşılmıştır.

 

Kamera görüntülerinden tespit edilen 1988 doğumlu A.Ç. nin yapılan arşiv sorgusunda 2 adet Konut Dokunulmazlığını İhlal suçundan kaydının olduğu, 1987 doğumlu A.G. nin ise 13 adet Hırsızlık, 3 adet Mala Zarar Verme, 2 adet Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Temin Etmek suçlarından kayıtları olduğu anlaşılmıştır.

 

İki ayrı olay yerlerinden elde edilen parmak izlerinden de yararlanarak Eynesil İlçesindeki kasa hırsızlığı olayının şüphelileri A.Ç. ve A.G. 17.12.2013 günü Vakfıkebir İlçesinde yakalanarak ilgili adli makamlara sevk edilmişlerdir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir