Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7761 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2013 - 12:11

Fındık Hırsızlarına Jandarmadan Darbe

Büyüt
Küçült
Fındık Hırsızlarına Jandarmadan
Espiye’de yılın ilk fındık hırsızlık olayı Jandarma tarafından kısa sürede aydınlatıldı. Şüphelilerden biri yakalanırken, diğerini arama çalışmaları devam ediyor.

  Önceki gün ilçenin Çetni Köyünde 156 Jandarma İmdat hattını arayan Cemil Usta adlı üretici kendisine ait fındık bahçesinden 8 çuval ve komşusu Süleyman Yılmaz isimli şahsın bahçesinden ise  7 çuval fındığın çalındığı ihbarında bulundu.

 

            Jandarma, MOBESE Kameraları ve duyarlı vatandaşların ihbarından yararlanılarak yaptığı tahkikat neticesinde köye gece saat 01.00 sularında bir kamyonetin girdiğini tespit etti.

 

            Yapılan tetkik neticesinde kamyoneti M.T isimli sahsın kullandığı ve yanında da K.G isimli şahsın bulunduğu belirlendi. Hırsızlık olayında kullanılan kamyonet ve çalınan fındıklar ele geçirildi. Kamyonet sürücüsü yakalanarak adliyeye sevk edildi. Adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

 

            Jandarma hırsızların önlenmesi amacıyla şüphelenilen araç ve şahısların acilen ALO 156 hattına bildirilmesini istedi. Ayrıca fındıkların emniyetli ve güvenli bölgelerde depolanmasının hırsızlık olaylarına karşı caydırıcı olacağını açıkladı. 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir