Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7084 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2012 - 11:12

Görele' de otobüs devrildi: 12 yaralı

Büyüt
Küçült
Görele de otobüs devrildi: 12
Karadeniz sahil yolunda, Giresun-Görele Yalıköy mevkiinde Gürcistan plakalı otobüs devrildi. Kazada, Gürcistan uyruklu 12 kişi yaralandı.

Karadeniz sahil yolunda, Giresun-Görele Yalıköy mevkiinde Gürcistan plakalı otobüs devrildi. Kazada, Gürcistan uyruklu 12 kişi yaralandı.

        İsmi öğrenilemeyen NHM 1659 Gürcistan plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü, sollama yapmak istediği sırada, kendisini sollamakta olan bir başka aracı görerek aniden manevra yaptı. Bir anda aracın kontrolünü kaybeden sürücü, yolun kenarında park halinde bulunan kamyonete hızla çarparak devrildi.

        Kazada Gürcistan uyruklu sürücü ve 11 yolcu yaralandı. Yaralılar Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3’ü kadın 12 yaralıya ilk müdahaleleri yapıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

                

                   Foto, Özgür Kocaeli





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir