Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7400 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Şubat 2014 - 18:50

Güce Haber e Teşekkür Plaketi

Büyüt
Küçült
Güce Haber e Teşekkür
Güce İlçe Müftülüğünce ilçede açılan Kuran Kurslarına verdiği katkılardan dolayı www.gucehaber.com’a İlçe Müftsü Mustafa Kayış tarafından teşekkür plaketi verildi.

Güce Haber’e Teşekkür Plaketi

GÜCE(Hayri BAHADIR) Güce Haber’e Teşekkür Plaketi.

  Güce İlçe Müftülüğünce ilçede açılan Kuran Kurslarına verdiği katkılardan dolayı www.gucehaber.com’a İlçe Müftsü Mustafa Kayış tarafından teşekkür plaketi verildi.

  Güce ilçesine bağlı Giyimli Mahallesinde açılan Kuran Kurslarına verdiği katkı ve desteklerinden dolayı www.gucehaber.com imtiyaz sahibi Hayri Bahadır’a İlçe Müftülüğünce teşekkür plaketi verildi.

  Güce İlçe Müftülüğü Makamında düzenlenen plaket töreninde konuşan Müftü Mustafa Kayış, Kur’ana hizmet yolunda yapılan bu katkının unutulmayacağını, yapılan bu hayrın mutlaka hedefine ulaşacağını söyledi.

  Güce İlçesinde bayanlara yönelik açılan ve büyük ilgi gören Kur’an Kurslarına katkılarından dolayı www.gucehaber.com’un kurumlarına verdiği desteğin kendilerine güç kattığını belirtti.

  Müftü Mustafa Kayış,”Güce ilçesinde yapmış olduğu haberlerle bir nevi kamu görevi yaparak halkın sesi olan Güce Haber imtiyaz sahibi Hayri Bahadır’a ilçemizde açılan Kur’an Kurslarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kuran ve din adına yapılan her şeyin Allah katında büyük mükâfatları var. Ecdadımız Kuran’a ve İslam’a en büyük hizmeti yapmıştır. Bu hizmetin karşılığında da yücelmiş ve insanlığın nezdinde büyük değer kazanmıştır. Çünkü Kuran kendisine hizmet edenleri yüceltir. İşte bu yüzden ilçemizde kuran Kurslarını yaygınlaştırarak ilçede Kuran Okumayan kimse kalmasın diye yoğun çaba sarf ediyoruz. İlçemizde şu an itibariyle  Merkez, Esentepe, Kemaliye, Tevekli, Giyimli, Tikence Fındıklı, İlit, Gürağaç, Kuluncak, Fırınlı, Dayıcık, Yukarıboynuyoğun, Tekkeköy olmak üzere 14 kursumuzda 400 civarında bayan kursiyerin Kur’an kurslarında eğitim görüyor. İlçede Kur’an Kursu açamadığımız 6 köy için yoğun çalışma içersindeyiz. Allah yaptığınız bu Kur’an hizmetinizden dolayı, sizden razı olusun. Cenabı Hak yapmış olduğunuz bu katkının ecrini sizlere en güzel şekilde nasip eylesin” dedi.

  Kendisini plaketle ödüllendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayri Bahadır,”Müftülüğümüzün ilçemizde yapacağı bütün çalışmalarına www.gucehaber.com olarak destek olmaya çalışıyoruz.Mahallemizde açılan Kur’an Kurslarını destekleyerek halkımızın taleplerine karşılık verdik.Bu yüzden İlçe Müftümüz Mustafa Kayış’a teşekkürlerimi sunuyor,başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 Konuşmaların ardından ilçede açılan Kur’an Kurslarına yapmış olduğu katkıdan dolayı www.gucehaber.com imtiyaz sahibi Hayri Bahadır’a teşekkür plaketi verildi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir