Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7382 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2012 - 12:19

Güce Haber Gazetesi Yayın Hayatına Başladı.

Büyüt
Küçült
Güce Haber Gazetesi Yayın Hayatına
Güce İlçesinde 15 günlük olarak yayın yapacak olan Güce Haber gazetesi yayın hayatına başladı.

         GÜCE HABER GAZETESİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

GÜCE(Hayri BAHADIR)03-11-2012 Güce Haber Gazetesi Yayın Hayatına Başladı.

  Güce İlçesinde 15 günlük olarak yayın yapacak olan Güce Haber gazetesi yayın hayatına başladı.

Kuruculuğunu Mustafa Onur Ustaoğlu, Yazı İşleri Müdürlüğünü Hilmi Mert, Haber Müdürlüğünü ise Hayri Bahadır’ın yaptığı Güce Haber gazetesi yayın hayatına başladı.

  Haber Müdürü Hayri Bahadır yaptığı  açıklamada Güce ilçesinde doğru tarafsız ilkeli bir yayın anlayışıyla kamuoyunun sesi olacaklarını söyledi.

   Bahadır,”Güce Haber 15 günde bir çıkacak ve özellikle ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgilenecek, ilçenin sorunlarını gündeme taşıyacak. Gazete olarak her zaman okuyucumuza, ilçe halkına ve değerlerine sahip çıkacaktır. Yalan, yanlış, iftira, düzmece, yanıltma gibi haberlere asla izin vermeyecektir. Gazetemiz, ilçemizin her alanda ilerleyip, gelişmesi için bir basın kuruluşu olarak üzerine düşeni yapacak. Hiçbir zaman kendi menfaati doğrultusunda hareket etmeyecektir. İlçe ve halkının çıkarlarını her zaman ön planda tutacaktır. Güce ilçesinin tanıtımına, kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. Güce Haber Gazetesinin yayın hayatını devam ettirebilmesi için Tüm Güceli kardeşlerimizden Güce Haber gazetesine sahip çıkarak abone olmalarını istiyoruz.Abone olan kardeşlerimize gazetemizin her çıkan sayısı adreslerine gönderilecektir." diye konuştu.

   İrtibat Tel;0 535 891 46 15




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir