Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6763 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2013 - 18:13

Güce Haber Gazetesinden Örnek Kampanya.

Büyüt
Küçült
Güce Haber Gazetesinden Örnek
Güce Haber imtiyaz sahibi Hayri Bahadır, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında başlatılan okuma kampanyasına katkı için eğitim öğretime yeni açılan Güce İmam Hatip Ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

GÜCE HABER GAZETESİNDEN ÖRNEK KANPANYA

  GÜCE(İHA)30-03-2013 Güce Haber Gazetesinden Örnek Kampanya.

Güce Haber imtiyaz sahibi Hayri Bahadır, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında başlatılan okuma kampanyasına katkı için eğitim öğretime yeni açılan Güce İmam Hatip Ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

 Güce ilçesinde yapmış olduğu haberlerle bir nevi kamu görevi yaparak halkın sesi olan

    Güce Haber imtiyaz sahibi Hayri Bahadır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, Güce Zübeyde Hanım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Eyüp Demir ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Demir ile birlikte Kütüphane Haftası nedeniyle Güce İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul kütüphanesine kitap bağışladı.

  Topladığı kitapları İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen’e teslim eden Hayri Bahadır, kampanyanın ilçenin gelişim, kültürün korunması ve çocukların bilgi açısından zenginleşmesine vesile olacağını söyledi.

Bahadır, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin kapsamlı bir eğitim görmeleri, farklı bilgi kaynaklarından beslenmeleri ve yeni ufuklara doğru atılım yapabilmeleri için Güce Haber ailesi olarak Kütüphaneler Haftası nedeniyle ilçede toplamış olduğumuz kitapları Güce İmam Hatip Okulu’na bağışta bulunuyoruz. Güce Haber’in yanı sıra tüm Gücelileri bu kampanyaya destek vermeye bekliyoruz. Hepimizin evinde arşivlere kaldırılmış ve çürümeye terk edilmiş yüzlerce kitap vardır. Bize ulaşan ansiklopedi, roman, hikâye, araştırma ve sözlüklerden oluşan bu kitapları merkezde ve köylerdeki okullarda eğitim gören öğrencilere dağıtarak bu projeye destek olalım” dedi.  ”

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, kampanyaya verdikleri destekten ötürü Güce Haber ailesine teşekkür ederek: “Güce Haber bizleri sadece ilçede yaşanan gelişmelerden haberdar etmiyor aynı zamanda kitaplarla da buluşturuyor. Güce Haber’in hediyesi olan bu kitapları ihtiyacı olan okullarımıza göndereceğiz.Kütüphaneler Haftası nedeniyle kampanya başlatarak kitap bağışında bulunan Güce Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Hayri Bahadır’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir