Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6433 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   03 Eylül 2012 - 18:51

Güce Kur'an Kursu İnşaatı Hızla Yükseliyor

Büyüt
Küçült
Güce Kuran Kursu İnşaatı Hızla
Güce Kur'an Kursu ve Öğrenci Yurdunun İnşaatı Hızla Yükseliyor.

Güce Kur'an Kursu İnşaatı Hızla Yükseliyor

GÜCE(Hayri BAHADIR)03-09-2012 Güce Kur'an Kursu ve Öğrenci Yurdunun İnşaatı Hızla Yükseliyor.

  Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğince yaptırılan Kur’an Kursu ve öğrenci yurdu binasının inşaatı  hızla yükseliyor.

  Giresun'un Güce ilçesi Esentepe mevkiinde hayırsever vatandaş tarafında hibe edilen 500 metrekare arazi üzerinde 5 katlı 150 öğrenci kapasiteli yatılı Kur'an kursu inşaatında mutlu sona yaklaşılıyor.

  Güce Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Boduroğlu yaptığı açıklamada, geçen yıl inşaatına başlanan Kur’an Kursu binasının 4. katının kaba inşaatının tamamlandığını ve son katının yapılabilmesi için hayırseverlerin katkılarını beklediklerini söyledi.

Başkan Boduroğlu, “İnşaat hayırseverlerin yardımlarıyla belirli bir seviyeye getirildi. Gücelilere din ve diyanet faaliyetlerinin daha iyi şartlarda verilmesi için bu inşaata başladık. Şimdiye kadarki katkı sunan hayırseverlere teşekkür eder, Allah razı olsun. Yardımların devam etmesi en büyük dileğimdir. Çünkü bu bina tamamen hayırsever halkımızın destekleriyle bu hale gelmiştir. Bu desteklerin bundan sonra da devam etmesi binanın bitirilebilmesi için zaruridir” dedi.

  Güce için önemli bir ihtiyaç olan bu eseri, en kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Boduroğlu; "Hayırsever vatandaş tarafından bağışlanan 500 metrekare arsa üzerine yapılacak yatılı Kur'an kursu binası 5 katlı olacak. Binamızın bodrum katında 300 kişilik toplantı salonumuz var. Zemin katta ise hac dairesi ve toplantı salonları, din görevlileri ve halkımızın oturacağı yerler var. Birinci katta müftülük kompleksi, vaizlerimizin odası, Memur odası din görevlilerin odası, çalışma odaları var. En üst katımız ise tamamen yatılı Kur'an kursuna tahsis edilmiştir. Hedefimiz Kuran Kursu inşaatını hızla tamamlayıp faaliyete geçirmektir. Güce için önemli bir ihtiyaç olan bu eseri, bir an önce tamamlayarak hizmete açabilmek için yurt içi ve yurtdışında olan hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, Ziraat Bankası Güce Şubesi 562 129 41'5001 nolu hesabına yardımlarını yapabilecekleri gibi 0 538 380 11 67 nolu telefondan bizlerle irtibata geçebilirler” dedi.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir