Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6349 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2012 - 11:31

Güce Milli Eğitim Müdürü Ekmen, Görevine Başladı

Büyüt
Küçült
Güce Milli Eğitim Müdürü Ekmen, Görevine
Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Altan Ekmen görevine başladı.

Güce Milli Eğitim Müdürü Ekmen, Görevine Başladı

GÜCE(Hayri BAHADIR)13-09-2012 Güce Milli Eğitim Müdürü Ekmen, Görevine Başladı.

   Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Altan Ekmen görevine başladı.

  Gümüşhane İl Milli Eğitim Şube Müdürü iken, Giresun İli Güce ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Altan Ekmen yeni görevine başladı.        

2010 yılında Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atanan Altan Ekmen, bu göreve başladıktan sonra Bakanlık onayı ile Gümüşhane İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

  Altan Ekmen, yaptığı açıklamada ilçedeki eğitim düzeyini daha yüksek seviyelere taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

  Ekmen,”Benden önce ilçe müdürlüğünde görev yapan değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Eğitim-öğretimin paydaşları olan okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, diğer eğitim çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimizle bir bütün halinde çalışıp ilçemizin başarı çıtasını yukarı taşımak hedefimiz olacaktır” dedi.

    Altan EKMEN,1964 Yılında Şiran´da doğdu. İlk ve orta öğretimini aynı yerde tamamladıktan sonra 1983 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliğini kazanarak 1987 yılında aynı bölümü bitirdi. İlk olarak 17.12.1990 yılında Mardin ilinin Mazıdağı ilçesinde coğrafya öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı lisede bir yıl müdür yardımcılığı da yaptıktan sonra sırası ile Mardin İmam Hatip Lisesi, Kelkit Lisesi, Şiran İşitme Engelliler İlköğretim Okulu´nda çalıştı. Şubat 1997 yılında Şiran Çok Programlı Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı. 1998 yılında aynı okula müdür olarak atandı. 2004 yılı Eylül ayına kadar Şiran Fatih Sultan Mehmet Lisesi okul müdürlüğünü aralıksız altı yıl yaptıktan sonra 2004 yılı Eylül ayında okul müdürlüğü görevinden çekilme isteğinde bulundu. 30 Aralık 2005 yılında İl Mili Eğitim Müdürlüğü´ndeki Şube Müdürlüğü görevine başladı. Halen bu görevini sürdürmektedir. Çeşitli yerel gazete ve dergilerde şiir ve makaleleri ile "Gönlümde Yoruldu Zaman" isimli bir kitabı yayımlanan Altan Ekmen, evli ve üç çocuk babasıdır.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir