Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6733 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2013 - 14:04

Güce Tarım Kredi Kooperatifi'ne Yeni Müdür Atandı

Büyüt
Küçült
Güce Tarım Kredi Kooperatifine Yeni Müdür
Güce Tarım Kredi Kooperatifi'ne Yeni Müdür Atandı

GÜCE(Hayri BAHADIR)03-12-2013 Güce Tarım Kredi Kooperatifi'ne Yeni Müdür Atandı.
  Güce Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İlhami Takır’ın tayini çıkmasıyla boşalan Güce Tarım Kredi Kooperatif Müdürlüğü’ne Ziraat Mühendisi Öznur Algan atandı.

  1461 Sayılı Güce Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü’ne atanan Ziraat Mühendisi Öznur Algan görevine başladı.
 Güce Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğüne atanan Öznur Algan yaptığı açıklamada, Güce ilçesine atanmaktan çok memnun olduğunu belirterek, yeni görevinde çiftçilerin her türlü sorunu ile elinden geldiğince ilgileneceklerini söyledi.
  Algan,”Güce ilçesinde ki çiftçilerimiz için bundan sonra elimden gelen çalışmayı yapacağım ve tüm üreticileri kooperatifin imkânlarından faydalanmaya bekliyorum." dedi.
  Tarım Kredi Kooperatifi’nin faaliyet alanları hakkında da bilgi veren Algan, çiftçinin ihtiyacı olan gübre, saman, kireç, ilaç v.b. her türlü ihtiyacı, en ucuz yolla üreticiye ulaştıran Tarım Kredi Kooperatiflerin, vadeli satış konusunda Türkiye’nin en uygun kurumu olduğunu belirtti. Yıllık faiz oranının yüzde 5 gibi komik bir rakam olduğunu belirten Algan, tüm üreticileri kooperatifin olanaklarından faydalanmaya beklediklerini söyledi.
  1978 yılında Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Türkeli Beldesinde doğan Öznur Algan, İlköğretim, Orta Okul ve Lise eğitimini Trabzon’da okudu.2005 yılında Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünden mezun olan Algan,2006 yılında Tarım Kredi Kooperatifi Kayseri Bölge Birliğine bağlı Yozgat Sorgun Sarıhamzalı Tarım Kredi Kooperatifine Ziraat Mühendisi olarak atandı.01-04-2010 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliğine bağlı 2137 sayılı Düzköy Tarım Kredi Kooperatifinde Ziraat Mühendisi olarak görev yaptı.01-11-2013 tarihinde 1461 sayılı Güce Tarım Kredi Kooperatifine müdür olarak atandı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir