Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7831 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   23 Aralık 2011 - 18:47

Güce'de 18 Muhtaç Aile Kış Gününde Eve Kavuşuyor.

Büyüt
Küçült
Gücede 18 Muhtaç Aile Kış Gününde Eve
Giresun'un Güce İlçe Kaymakamlığı maddi durumu iyi olmayan 18 aileyi kış gününde eve kavuşturuyor.

GÜCE’DE 18 MUHTAÇ AİLE KIŞ GÜNÜNDE EVE KAVUŞUYOR

GÜCE(Hayri BAHADIR)22-12-2011Güce’de 18 Muhtaç Aile Kış Gününde Eve Kavuşuyor.

  Giresun’un Güce İlçe Kaymakamlığı  maddi durumu iyi olmayan 18 aileyi kış gününde eve kavuşturuyor.

   Güce Kaymakamlığı  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca başlatılan ev projesi evi olmayan ailelerin umudu oldu. Vakfa başvuruda bulunan 18 ailenin talebi Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından onaylandı ve prefabrik olarak hazırlanan 18 evin temeli atıldı. Ocak 2012’de tamamlanması düşünülen evler, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilecek.          

  Güce İlçe Kaymakamı Musa Evin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen " Barınma Projesi" kapsamında, ilçe merkezinde ve köylerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 18 aile için prefabrik evlerin yapımına başlandığını söyledi.

  Halkın sorunlarını çözmek için görevde olduklarını söyleyen Evin, ihtiyaç sahibi ailelerin daha rahat ortamlarda ve daha dayanıklı evlerde yaşamasını istediklerini belirterek,”Güce ilçesine bağlı 10 köyde hasarlı ve kalınmayacak durumda olan fakir yaşlı vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 18 prefabrik ev yaptırıyoruz. Bunlar Güce ilçesine bağlı Akpınar Köyüne 1 ev, Kuluncak Köyüne 3 ev, Düzçukur Köyüne 1 ev, Sarıyar Köyüne 3 ev, Merkez’e 2 ev, İlit Köyüne 1 ev, Tekkeköy Köyüne 2 ev, Gürağaç Köyüne 2 ev, Ergenekon Köyüne 1 ev, Fırınlı Köyüne 1 ev, Boncukçukur Köyüne 1 ev olmak üzere 18 evin yapımına başlandı. Şimdiye kadar 2 evin yapımı bitti. Diğerleri de yakında bitecek” dedi. 
Kaymakam Musa Evin, evlerin  Toplam maliyetinin 392 Bin142 TL olduğunu evlerin 45 ve 60 m2 den oluştuğunu belirtti.
 
 
 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir