Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7964 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   22 Ağustos 2013 - 23:28

Güce’de Yeni Kaymakam Göreve Başladı.

Büyüt
Küçült
Güce’de Yeni Kaymakam Göreve
İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı 2013 Yılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesiyle Güce İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yavuz Akyol görevine başladı.

GÜCE(Hayri BAHADIR)

22–08-2013

  İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı 2013 Yılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesiyle Güce İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yavuz Akyol görevine başladı.

  Yeni görevine kurum amirleri ile tanışarak başlayan Kaymakam Akyol, daha sonra ilçede bulunan esnaf ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

  Güce İlçe Kaymakamlığına atanarak göreve başlayan Kaymakam Akyol, Güce ilçesine atanmasının gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek,”Güce’nin güler yüzlü, misafirperver insanlarıyla hep birlikte Güce ilçemizi en güzel konuma getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu güzelim ilçede yaşayan misafirperver, güler yüzlü insanlara hizmet edecek olmaktan kendimi çok şanslı görüyorum” dedi.

  İlçe Kaymakamımız Yavuz AKYOL 12 Mart 1985 tarihinde Manisa ili Köprübaşı ilçesi Kozaklı Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu köy ilkokulundan(1996); ortaokulu Manisa Şehitler İlköğretim okulundan(1999); liseyi Manisa Dündar Çiloğlu Anadolu lisesinden (2003) bitirdi. Yine 2003 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi maliye bölümünü kazandı. Mezun olduktan sonra İçişleri Bakanlığı Amasya Valiliği kaymakam adayı olarak mülki idare mesleğinde göreve başladı. İl stajından sonra sırasıyla: Kuşadası refiklik stajı, Afyonkarahisar (merkez) İl özel idaresi, Bolvadin ve Çobanlar ilçe kaymakamlıklarında Mülkiye teftiş stajı, Çankırı Bayram ören’de vekâlet, İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında yabancı dil kursunu tamamlayıp, Bir yıllığına Amerika Birleşik Devletleri, Virginia Eyaleti, Richmond şehrinde bulunan Virginia Commonwealth University de yabancı dil eğitimini ve ardından aynı eyalette çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarda American idari sistemi üzerine mesleki eğitimini tamamlamak üzere gitti. Aynı dönemde New York’da bulunan Birleşmiş Milletler binasında ve Türk Daimi Temsilciliği’nde ‘Yurtdışı Temsilcilikleri ve İşleyişi’ üzerine staj yaptı. Yurtdışı dönüşü Sivas ilinin Zara ilçesinde vekâlet yaptı. Son olarak yine İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesinde 98. Dönem kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladı. Eğitim döneminde ‘Sivil Toplum Kuruluşlarının Demokratikleşmeye Katkısı’ adlı tezi hazırlayan kaymakamımız iyi derecede İngilizce bilmektedir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir