Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6832 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2012 - 19:03

Gücelilerin Elektrik İsyanı.

Büyüt
Küçült
Gücelilerin Elektrik
Espiye ilçesine bağlı Çamlık, Karaovacık ve Kasaba Obaları elektrik yakarken Gücelilerin obalarında hala gaz lambasıyla aydınlanmaya çalışılması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

                     GÜCELİLERİN ELEKTRİK İSYANI                

GÜCE  (Hayri BAHADIR) 11-06-2012

Gücelilerin Elektrik İsyanı.

  Espiye ilçesine bağlı Çamlık, Karaovacık ve Kasaba Obaları elektrik yakarken Gücelilerin obalarında hala gaz lambasıyla aydınlanmaya çalışılması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

    

 Güceli vatandaşlar  “Espiye ilçesine bağlı yayla obalarına elektrik verilirken bize niçin verilmiyor” diyerek dert yandılar.  Güce İlçesi Giyimli Mahallesi sakinlerinden A.Ali Demirel gazetecilere yaptığı açıklamada, “Güce ilçesinin sahipsiz olduğunu biliyoruz ama yöneticilerimizden yine de acilen bu konuya el atmalarını istiyoruz. Güce yayla obaları sakinleri olarak iki yıldır elektrik alabilmek için mücadele ediyoruz. Bize 300 metre uzaklıkta bulunan Espiye ilçesinin obaları 2 yıldır elektrik kullanırken biz neden hala gaz lambası kullanıyoruz. Seçimden sonra ilçemize teşekkür ziyaretine gelerek bizlere söz veren vekillere buradan tekrar çağrıda bulunuyoruz. Bu kadar basit bir iş için kaç yıl daha bekleyeceğiz. Bizlere vermiş olduğunuz sözü ne zaman tutacaksınız. Biz iki yıldır merakla bekliyoruz. Güce Yaylalarındaki halkımızın bu makul isteğini daha geciktirmeyin, onlarda gaz lambasından kurtularak ışığa kavuşsun. Bizim bu isteğimiz çokta zor değil, çünkü ana hat bizim yayla obalarının yaklaşık 300 metre uzağından geçiyor. Bir trafo ve birkaç direk ile bu iş hallolacaktır " dedi.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir