Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12129 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2013 - 10:28

Gücelilerin Hayelleri Kaymakam Evin'le Gerçekleşiyor.

Büyüt
Küçült
Gücelilerin Hayelleri Kaymakam Evinle
Güce İlçesinin başarılı Kaymakamı Musa Evin, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

  GÜCELİLERİN HAYELLERİ KAYMAKAM EVİN’LE GERÇEKLEŞİYOR

GÜCE(Hayri BAHADIR)29-04-2013  Gücelilerin Hayelleri Kaymakam Evin’le Gerçekleşiyor.

   Güce İlçesinin başarılı Kaymakamı Musa Evin, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.


  Göreve başladığı günden itibaren bölgede yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken, insana dayalı olarak yapmış olduğu yatırımlarla ilçenin kalkınmasına önemli rol oynayan Güce’nin başarılı Kaymakamı Musa Evin ilçenin adeta kaderini değiştiren projelere imza atıyor.

  Kaymakam Evin,ilçe adına yapmış olduğu projelere bir yenisini daha ekleyerek şimdi de ilçeye 300 kişilk kapalı spor salonu kazandırıyor.

  İlçe Kaymakamı Musa Evin,Güce ilçesine 300 kişilik kapalı spor salonu yapılacağını belirterek,çalışmaların 15 gün içersinde başlayacağını ve 50 gün içersinde ise bitirileceğini söyledi.


  Güce Kapalı Spor Salonunun 1 milyon 500 bin TL‘ye ihale edildiğini belirten Evin,” Esentepe mevkiinde bulunan 1 200 metrekare  araziye 15 gün içersinde temelleri atılacak olan spor salonunun hizmete girmesiyle Güce  ilçesinde sportif faaliyetlerde büyük bir zenginlik yaşanacaktır.İlçede gençlerin rahat bir ortamda spor yapabilmeleri, resmi tören ve bayramların daha uygun koşullarda kutlanabilmesi ve amatör sporun daha yaygınlaştırılması bakımından  ilçe kapalı spor salonu çok önem arz ediyordu.Amacımız gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Onların enerjilerini spor yaparak harcamaları ve kendilerini iyi yetiştirmelerini sağlamak istiyoruz. İnsana yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğu prensibinden hareketle çocuklarımıza eğitim desteğimizin yanı sıra spor yapabilecekleri yeni mekanlar kazandırmaya çalışıyoruz. Temennimiz bir an önce sahamızın yapılarak faaliyete geçmesidir.İlçemize bu kapalı spor salonunun kazandırılmasında Emeği geçen başta Valimiz Sayın Dursun Ali Şahin'e ve katkısı olan  bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum" dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir