Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7278 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   14 Mart 2012 - 12:23

Güce'ye Anaokulu Yapılacak.

Büyüt
Küçült
Güceye Anaokulu
Güce ilçesine yapılacak olan yeni anaokulunun arsa problemi çözüldü.

GÜCE’YE ANAOKULU YAPILACAK

GİRESUN(AA)13-03-2012 Güce’ye Anaokulu Yapılacak.

  Güce ilçesine yapılacak olan yeni anaokulunun arsa problemi çözüldü.

Göreve başladığı günden itibaren bölgede yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken, insana dayalı olarak yapmış olduğu yatırımlarla ilçenin kalkınmasına önemli rol oynayan Güce’nin başarılı Kaymakamı  Musa Evin ilçenin adeta kaderini değiştiren projelere imza atmaya devam ediyor.

  Güce İlçesi Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Bal’ın mülkiyetine ait 607 metrekarelik arsasının, İl Özel İdaresi adına uzlaşma yolu ile anaokulu yapılmak üzere kamulaştırıldığı bildirildi.

   Güce İlçe Kaymakamı Musa Evin’in makamında yapılan tapu devir töreninde anlaşma sonucu imzalar atıldı. Atılan imzalardan sonra arsanın tapusu Güce Tapu Müdürü Aydın Kılıç tarafından İlçe Kaymakamı Musa Evin’e verildi.

  Kaymakam Evin burada yaptığı konuşmada, Güce ilçesine yapılacak anaokulunun 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçeceğini belirtti.

  Okul öncesi eğitimin çocukların sosyalleşmesi için önemli bir aşama olduğunu belirten Evin, "Anaokulu olarak planlanan arsanın kamulaştırılması tamamlanarak tapu işlemleri yapıldı ve kısa sürede temeli atılacak” dedi.

  Güce ilçesini önemli bir ihtiyaç olan anaokuluna kısa zamanda kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Evin,”Çocuklarımızın okul öncesinde aldıkları eğitim, onların sosyal ilişkilerinin gelişmesine ve eğitim hayatlarının daha başarılı bir şekilde sürmesine vesile olacaktır. Çünkü en büyük yatırım insana yapılandır. Umut dolu bir geleceğin ilk adımını şüphesiz anaokulları oluşturmaktadır. Anaokulları sayesinde 0-6 yaş arasında alınan eğitim ile de çocuklarımız daha nitelikli birey olma yolunda önemli adım atmış olacaklardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir