Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7007 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2012 - 18:35

Güce'ye İmam Hatip Okulu Açıldı

Büyüt
Küçült
Güceye İmam Hatip Okulu
Giresun'un Güce ilçesinde yeni açılan Güce İmam Hatip Ortaokulu, eğitim-öğretime başladı.

 Güce’ye İmam Hatip Okulu Açıldı

GÜCE(Hayri BAHADIR)01-10-2012 Güce’ye İmam Hatip Okulu Açıldı.

  Giresun’un Güce ilçesinde yeni açılan Güce İmam Hatip Ortaokulu, eğitim-öğretime başladı.

   2012-2013 eğitim-öğretim yılında uygulanmaya başlanacak olan 12 yıllık zorunlu eğitim sistemi kapsamında açılan Güce İmam Hatip Ortaokulu, yeni bina yapılıncaya kadar Güce Çok Programlı Lise (ÇPL) binasında hizmet verecek.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, konuyla yaptığı açıklamada, Güce İmam Hatip Ortaokulu’nu 35 örenci ile tek şube olarak Güce Çok Programlı Lisesi(ÇPL) bünyesinde açtıklarını söyledi.

  Güce İmam Hatip Orta Okulu’nun eğitim öğretime başladığını belirten Ekmen,“Güce İmam Hatip Ortaokuluna 20 erkek ve 15 kız olmak üzere 35 öğrenci kayıt yaptırdı. Güce Çok Programlı Lisesi(ÇPL) bünyesinde bir şube ile eğitime başladı. Okulumuza kayıtlarımız devam ediyor. İmam Hatip Okulları ülkemizin ihtiyaçlarından doğmuş okullarımız olup, ülkemiz insanının gönlünde farklı bir konuma sahiptir. Yeni düzenlemelerin yapılması ile birlikte halkımızdan İmam Hatip Okulu açılması konusunda yoğun talepler gelmeye başlamıştı. Bu talepler sonucunda İmam Hatip Okulu’nu açtık. İlçemizde İmam Hatip Okulu açılması ile eğitimde rekabet ortamı artacaktır. Böylece önümüzdeki dönemde daha iyi eğitim verileceğini düşünüyorum. Bütün uğraşımız bu yönde olacaktır. Hayırlı olsun” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir