Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11181 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   04 Mart 2012 - 16:02

Güle Güle Yüksel Güle Güle / Hikmet OKUYAR

Büyüt
Küçült
Güle Güle Yüksel Güle Güle / Hikmet
Şüsiyad Başkanı Okuyar, ebedi aleme göç eden Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanı Sanatçı ve Gazeteci Mehmet Yüksel için yayınladığı '' Mehmet Yüksel ile Giresun Sevdası / Hikmet OKUYAR '' başlıklı mesajda;

Güle Güle Yüksel Güle Güle / Hikmet OKUYAR
 
Şüsiyad Başkanı Okuyar, ebedi aleme göç eden Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanı Sanatçı ve Gazeteci Mehmet Yüksel için yayınladığı '' Mehmet Yüksel ile Giresun Sevdası / Hikmet OKUYAR '' başlıklı mesajda;
Mavi ve Yeşil Giresun Cennet Yolu güzegahında güle güle Yüksel..! Şebingülü Dostu Mehmet Yüksel.. dedi..
Ve yazımında şunları söyledi:

                
 
Mehmet Yüksel ile Giresun Sevdası../ Hikmet OKUYAR

Yeşil Giresun güzelliklerinde tanıtım turizm kültür sanat etkinlikerinin daha çok ilgi görmesine, Giresun ve ilçelerindeki şiir müzik beste yorum çalışmalarının Giresun Müzik Dostları Derneği bünyesinde kurumsallaşmasına öncülük eden; Basın yayın dünyasının önemli merkezlerinden olan Giresun'da onlarca medya mensubunun yetişmesinde emeği olan Giresunlu Gazeteci Yazar Sanatçı Mehmet Yüksel örnek bir Giresunlu medya mensubu olarak ebedi yolculuğuna uğurlanırken sevenlerinin hayranlıklarıyla sonsuza dek yaşayacağını yaşatılacağını duyurmak istiyorum.Çok muhteşem birliteliklerimiz çok saygın paylaşımlarımız oldu.

Giresunsonhaber gündem oldukça Mehmet Yüksel hatırlanacak sonsuza dek.
Ordu, Giresun, Trabzon başta olmak üzere Şebinkarahisar Sevdası, Giresun Sevdası, Karadeniz Sevdası ve Türiye Sevdası ile irtibatlı medya mensubu meslektaşlarımın, kültür sanat öncüsü dostlarımın ve sanatsever giresunlu hemşehrilerimin rahmet dualarına fatihalarla eşlik ediyorum.
  
Onlarca yıldan beri en hızlı delikanlıların bile hevesle takip ettiği enerjik Mehmet Yüksel Hareket Tarz ile; Kümbet, Bektaş, Sisdağı, Eğribel ortamlarında, Gizemli Giresun Geceleri ortamlarında, acil çözüm bekleyen giresun konularında; hayatı pahasına fikirlerini paylaşmaktan çekinmeyen Giresun Gazeteciler Derneği eski Başkanı Mehmet Yüksel, 71 yaşında en verimli çağında aramızdan ayrılarak ebedi aleme göç etti. 
Zeki Al kayıtlarındaki gibi ''Yüksel; Milliyet, Dünya Gazetesi ve TRT'nin Giresun Temsilciliği görevlerinde bulundu, Giresun Gazeteciler Derneği ile Giresun Musiki Derneği'nin başkanlığını yaptı. Trompet çaldığı için 'Daddara Mehmet' lakabıyla tanınan 3 çocuk babası..'' Mehmet Yüksel'e; Şiir Şenliklerinin Şöhretler Şehri merkezindeki Şebinkarahisar Kalesi'nde Türkiye Sevdası ve Şebincevizli Dut Pekmezi armağanlarımla '' Hikmet Okuyar Şiire Ü s t ü n  Hizmet Ödülü '' verdiğimde çok duygulanmıştı..
 
Şebinkarahisar Atatürkçü Düşünce Derneği'nde ŞKMYO Öğretim Görevlisi Zekai Şenol ve öğrencileri tarafından tertiplenen ve sunuculuğunu da Ünlü Şiir Yorumcusu Öngün Yıldırım'ın yaptığı proğramda; salon dolusu sanatsevere  Giresunlu sanatçı dostlarıyla; Giresun müziğinden ve türkülerinden örnekler sunarak verdiği konser sanatsever şiir dostlarının hafızalarından hiç silinmeyecek.
 
Eğribelin ötesi ve berisi ile Şebincevizli dut pestili lezzetinde şebincevizi kalitesinde Giresun Sevdası duyarlılığında ilgilenen Mehmet Yüksel'e Yeşil Giresun güzelliğindeki muhabbetlerle saygı duydum.
 
Öyle inanıyorum ki bundan sonra sevenleri ve özleyenleri kat kat artacak.
Giresun Atapark'ta açtığım ''Giresunlu Şairin Şiir Şenliği ''
 isimli kişisel sergimin açılışında da, ''Türkiye Sevdası '' isimli karma şiir sergimizin açılışında da beni danışmanlarımı ve sanatçı dostlarımı; medya mensubu ve sanatçı kimliği ile ziyaret ederek duygulandıran ayrıca '' Eğribel'e Tünel İstiyoruz hemen şimdi..'' diyerek dillendirdiğimiz çağrımıza en ateşli desteği vererek  sevindirici sonuçlar almamıza vesile olan Şebingülü Dostu Mehmet Yüksel'e Allah'tan rahmet diliyorum.
Hacı Miktat Cami'nde kılınan namazın ardından yapılan duaların makbul olmasını diliyorum.. 
 
Giresun Beyazıt Köyü'ndeki kabir toprağı nur olsun.
 
Mehmet Yüksel Hizmetleri makbul hizmetlere eklensin.
 
Eserleri, Giresun Sevdası ile yaşatılsın..İstiyorum





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir