Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9506 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   14 Mart 2013 - 02:16

Hamam inşaatı temizlik çalışması

Büyüt
Küçült
Hamam inşaatı temizlik
Tarihi Bulancak hamamında inşaat öncesi yapılan temizlik çalışmalarını Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN yerinde inceledi.

Hamam inşaatı temizlik çalışması

Tarihi Bulancak hamamında inşaat öncesi yapılan temizlik çalışmalarını Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN yerinde inceledi.

Tarihi hamamın bir an önce faaliyet geçirmesi için çalışmalar başladı. Yıllardır atıl durumda olan hamamda öncelikle temizlik çalışması yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan AYDIN,

“İlçemizde yıllardır eksikliğini hissettiğimiz tarihi Bulancak hamamını bir an önce resmi prosedürleri tamamlayıp, İlçemize tekrar kazandırmayı amaçlıyoruz. Yıllardır atıl durumda olan binanın restorasyonunu yapabilmek için de öncelikle iç temizliğini yapıyoruz. Temizlik çalışmaları tamamlandıktan sonra restorasyon çalışmalarımız başlayacak.”dedi.


Anaokulunda çevre düzenlemesi

Belediyemiz ‘’Okullar Hayat Olsun’’ projesi kapsamında eğitime verdiği katkılara devam ediyor.

Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen ‘’Okullar Hayat Olsun’’   projesi kapsamında yapılacak çalışmayla ilgili Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, İlçemiz “Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu” bahçesinde incelemede bulundu.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Öğretmenevi Müdürü Hasan BULUT, Anaokulu Müdiresi Hatun SARIGÜL ve 75. Yıl Anaokulu Müdürü Sefa ÖZTÜRK Ana Okulu bahçesinde bir araya geldiler. Belediyemiz Mimarı Pınar YILDIZ, yapılacak çevre düzenlemesi uygulama projesiyle ilgili bilgiler verdi.

“Okullar geleceğimizi şekillendiren kurumlardır.” diyen, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamasında;

“Milli Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu “Okullar Hayat Olsun” Projesi kapsamında Belediyemiz imkânları dâhilinde işbirliği yapmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde yine aynı kapsamda Bulancak Lisesi bahçesinde bir çalışma başlattık bu çalışmamız devam ediyor. Bu gün de mimarımız ile verdiğimiz talimat gereği hazırlamış olduğu projesinin uygulanması ile ilgili sahada bir dizi inceleme ve görüş alışverişinde bulunmak üzere buraya geldik. Okullarımız bizlerin geleceğini şekillendirecek nesilleri yetiştiren kurumlardır. Hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı’nca bu zamana kadar yalnız öğrencilere ait olan bu kurumları, halkın hizmetine sunma kararı almış ve bizlerde Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde bu karara destek veriyor ve vermeye devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz bu saha incelemesinin ardından, projeye son şeklini vererek yakın zaman içinde proje uygulamaya konulacaktır.” dedi.



TSM'de yapılan çalışmayı yerinde inceledi

Geçtiğimiz günlerde başlatılan İlçemiz “Toplum Sağlığı Merkezi Binası” çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde incelemek üzere Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN inşaat sahasına gitti. Yapılan çalışmanın bir an önce bitirilmesi isteyen Başkan AYDIN, yol kısmında yapılan parke yenileme çalışmasının biraz daha genişletilerek Ozan Kadir Sokak ve Çorbacı Züfer Sokak girişlerinin arasında kalan kısma kadar yapılması talimatını verdi.

                                                   

Çalışma yapan personele kolaylıklar dileyen Başkan, inşaat sahası çevresinde bulunan esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbette bulundu.


  


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir