Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10097 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2012 - 18:57

Hanımeli Pazarı Açıldı.

Büyüt
Küçült
Hanımeli Pazarı
Bulancak Belediyesi sosyal projelerinde bir yenisi daha bugün (30.10.2012) yapılan törenle hayata geçti.

Hanımeli Pazarı Açıldı.

Bulancak Belediyesi sosyal projelerinde bir yenisi daha bugün (30.10.2012) yapılan törenle hayata geçti.


Kadınlarımızın el emeği göz nuru hediyelik ve çeyizlik ürünlerinin sergilenip satılabileceği HANEMELİ PAZARI bugün yapılan törenle otogar düğün salonunda açıldı. Saat 09:30’da başlayan tören, sunucu Gülçemen KARADENİZ’in projeyle ilgili kısa bir bilgi sunmasının ardından, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’ın konuşması ile devam etti. Artık kadınlarımız da bağımsız ve tek başına başarı öyküleri yazabilecek bir donanıma ve özelliğe sahip, diyen başkan konuşmasında;

“Sayın Kaymakamımım, çok kıymetli daire müdürlerim, basınımızın güzide temsilcileri, Belediyemiz ve İl Genel Meclisimizin değerli üyeleri, kıymetli katılımcılar, sevgili hanımlar. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Eskiden bir söz vardı. Derledi ki “her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.” Ama şimdi kadınlar sadece başarılı erkeğin arkasında durmakla kalmadılar. Bu söz yavaş yavaş önemini kaybediyor. Artık kadınlarımız da bağımsız ve tek başına başarı öyküleri yazabilecek bir donanıma ve özelliğe sahip. Böylesi toplumun temel dinamiklerini harekete geçirmek Belediyeler olarak bizim de temel görevlerimizdendir. Bu noktada kadınlarımızın hem üretime katkılarını sağlamak, hem özgüvenlerinin oluşmasını sağlamak, hem ev yaşantıları dışında özel ve kendilerine ait sosyal bir hayatının oluşmasını sağlamak ve herkesin bir başarı öyküsüne katkıda bulunmak niyetiyle böyle bir adım attık.

 Bulancak’ta veya çevre Belediyelerde ilk olarak gerçekleşen bir organizasyon. Bu organizasyonun başlamasıyla birlikte oluşacak süreçte, eksiklik ve aksaklıklarımızı da görme imkânına sahip olacağız. Belki mekânla ilgili zamanla değişikliklerimiz olacak. Belki çeşitlilikle ilgili değişikliklerimiz olacak.  Şimdilik yaklaşık 30 tane bayan arkadaşımızın üretip sattıkları, pazarladıkları mekâna kavuşmuş oluyoruz. Belki mekânı değiştirebiliriz, şimdilik her hafta salı günü olan pazarın günlerini artırabiliriz. Bu biraz toplumun talebine ve üretimde bulunan hanım arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda gelişecek süreç olacaktır.

Şimdiden alış veriş eden arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Üretim yapıp pazarlayan hanım arkadaşlarımızın bol ve bereketli kazançlar elde etmesini diliyor, katılımınızdan dolayı hepinizi sevgi saygı ve hürmetle selamlıyorum.” Dedi.

Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü  ve pazarcı kadınların kestiği kurdele sonrası stantları tek tek ziyaret eden Başkan AYDIN,  Kaymakam ELBASAN ve Emniyet Müdürü UĞURELLİ stant sahiplerine katılmış oldukları “Paramı Yönetebiliyorum” konulu seminere katılım belgelerini verdiler.

Hanımeli pazarında satış yapanlardan Pelin ÇOLAKOĞLU’nun tüm pazarcılar adına böyle bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ederek Başkan AYDIN’a çiçek sunması ve çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile tören sona erdi.

 Altaş Tv nin canlı yayın yaptığı törene, Kaymakam Tayfur ELBASAN, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Emniyet Müdürü Hüseyin UĞURELLİ Başkan Yardımcıları Niyazi KARAİBRAHİM ve Ömer Faruk KÖSEOĞLU, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, Bazı Mahalle ve Köy Muhtarları, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hamza TANRIVERDİ, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Pınar DUMAN, daire müdürleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldılar.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir