Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6506 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Eylül 2012 - 18:50

Hanımeli Pazarı Projesi Hayata Geçiyor.

Büyüt
Küçült
Hanımeli Pazarı Projesi Hayata
Kadınlarımız evlerinde ürettikleri birbirinden değerli el emeği göz nuru Çeyizlik ve hediyelik ürünleri, Bulancak belediyesi Otogar düğün salonunda sergileyip satışa sunma imkânı bulacak.

     Hanımeli Pazarı Projesi Hayata Geçiyor.

              Kadınlarımız evlerinde ürettikleri birbirinden değerli el emeği göz nuru Çeyizlik ve hediyelik ürünleri, Bulancak belediyesi Otogar düğün salonunda sergileyip satışa sunma imkânı bulacak.

              Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet eden Belediyemiz yapmış olduğu çalışmayla Otogar düğün salonunu her Salı günü sabah 08:00 akşam 17:00 saatleri arasında stant kurarak kadınlarımızın evlerinde ürettikleri hediyelik ve çeyizlik ürünleri bu stantlarda pazarlayacaklar. Hediyelik ve çeyizlik ürünlerin yanı sıra yine el emekleri olan pasta, börek vb. el emeği ürünleri pazarlayabilecekler.

              “Hanımeli pazarında kadınlarımız el emeği göz nuru ürünlerini satarak hem kendi aile bütçesine destek olacaklar, hem de ekonomik fiyatlarla alış veriş yapmak isteyenlere farklı bir seçenek sunacaklar” diyen, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN;” Sosyal belediyeciliğin gereği olarak farklı projeler geliştirmeye gayret gösteriyoruz. “Hanımeli Pazarı” projesini hayata geçiriyoruz. Bu projede hedefimiz, kadınların evlerinde ürettikleri el emeği göz nuru Çeyizlik ve hediyelik ürünleri ile pasta börek vb. ürünleri pazarlama imkânı saylamak. Bu proje sayesinde kadınlarımız, hem kendi aile bütçesine destek olacaklar, hem de ekonomik fiyatlarla alış veriş yapmak isteyenlere farklı bir seçenek sunacaklar. Bu projeden yararlanmak isteyen kadınlarımız, “Paramı Yönetiyorum” konulu uzman eğitmen tarafından verilecek bir haftalık kursa katılmaları gerekmektedir. Kursun sonunda sertifika sahibi olacak olan kadınlarımız, el emeği göz nuru dökerek ürettikleri el işlerini Belediyemizin kendilerine ücretsiz tahsis edeceği otogar düğün salonundaki stantlarda her salı günü satışa sunacaklar.” dedi.

              Projeye dâhil olmak isteyenler, 5 Ekim Cuma günü mesai saati sonuna kadar Kimlik fotokopisi ve yerleşim yeri belgesi ile birlikte Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.



 

             



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir