Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7116 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Mart 2012 - 10:36

Hırsızlık ve Zarar Verme

Büyüt
Küçült
Hırsızlık ve Zarar
Espiye ilçe merkezinde 23.03.2012 günü saat 12:00 sıralarında

           HIRSIZLIK, MALA ZARAR VERME

 

 

Espiye ilçe merkezinde 23.03.2012 günü saat 12:00 sıralarında T.Ş.(1995), T.Ş.(1995), F.A.(1996), isimli şahıslar A.K. (1996) isimli şahısın önünü keserek, iddiaya göre cebinden çıkardıkları çakı bıçağı ile para istemesinin ardından cebinde bulunan bir adet kağıt 5 TL ile, beş adet madeni 1TL. parayı çıkarıp şahıslara vermesi üzerine paraları aldıktan sonra, mağdur şahısların ceplerini arayarak cüzdanı ile içerisindeki bir adet 1 USA dolarını, ve cep telefonları içerisindeki hafıza kartını alarak telefonu geri vermişlerdir.

                   A.K.’nın saat 12.30 sıralarında Espile Polis Merkezi Amirliğine gelerek şikayetini bildirmesinin ardından;

       Şüpheliler F.A., T.Ş. ve T.Ş. ekibimiz tarafından yakalanmış mağdur A.K.ya ait cüzdan, cüzdan içerisindeki bir dolar, bir adet beş TL kağıt para ve beş adet madeni 1 TL. para F.A.’ın üzerinden, cep telefonu hafıza kartı ise T.Ş.’ın üzerinden çıkmıştır. Konu ile ilgili şahıslar yaşları küçük olduğundan ifadeleri alınmadan Cumhuriyet Savcılığına teslim edilmiş, savcılıkça serbest bırakılmış, şahsın parası ve eşyaları teslim edilmiştir.    

                   Bu olaydan dolayı mağdur A.K.’ın abisi 1993 doğumlu E.K., amcasının oğlu 1994 doğumlu B.K. dayısı 1993 doğumlu H.D. şüpheliler F.A, T.Ş ile T.Ş’ ı Espiye merkez  Cumhuriyet Caddesi üzerinde darp etmişler, olayın şüphelileri yakalanarak ifadeleri alınmış ve Cumhuriyet Savcılılığınca serbest bırakılmışlardır.          

                 Yine Espiye ilçesinde ikamet eden C.B.(1972) kendi üzerine kayıtlı olan 52 Plakalı  aracını 23.03.2012 günü saat 11.30 sıralarında ilçemiz Merkez Mahallesi Mümtaz Tepealan Caddesi üzerine kapılarını ve camlarını kilitleyerek park halinde bırakarak ayrılmış geri döndüğünde aracının ön sağ kapı camının kırılarak içeride konsol içerinde bulunan madeni bozuk paralardan 15-20 TL parasının alındığını bir kısmının da aracın içerisine döküldüğünü görmesi üzerine 155 Polis İmdat telefonumuzu arayarak olayı bildirmiştir. Bu olayla ilgili araştırma yapıldığı sırada, F.A(1996)’ın üzerinde aynı şekilde 5-10-25-50 Krş ve 1 TL. toplam yirmi (20) TL. para çıkmış ve bu paralarında bu müştekiye ait olan araçtan çalındığı tespit edilmiştir.

         Şüpheliler F.Y.,T.Ş. ve T.Ş. isimli çocuklar Espiye İlçe Merkezinde ve Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde daha önceden çeşitli hırsızlık, mala zarar verme ve görevli memura mukavemet olaylarına karıştıkları anlaşılmış, F.A.(1996) ve T.Ş.(1996) isimli şahıslar C.Savcılığınca tutuklanmış T.Ş.(1995) isimli şahıs serbest bırakılmıştır.    

 

GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir