Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7144 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Ağustos 2012 - 12:03

İftar Sofraları İsmetpaşa ve Uçarlı Mahallesindeydi

Büyüt
Küçült
İftar Sofraları İsmetpaşa ve Uçarlı
Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız sokak iftarlarının beşincisi bu gün (10.08.2012 Cuma) İsmetpaşa Mahallesinde, Toprakdeğirmeni ve İsmetpaşa halkıyla beraber yaptık.

İftar soframız İsmetpaşa Mahallesindeydi.

Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız sokak iftarlarının beşincisi bu gün (10.08.2012 Cuma) İsmetpaşa Mahallesinde, Toprakdeğirmeni ve İsmetpaşa halkıyla beraber yaptık.


Yaklaşık 900 kişinin katıldığı program, Toprakdeğirmeni  ve İsmetpaşa  Mahallesinin ortak noktasında, Zafer Caddesinde  gerçekleşti.

Programa katılan ve misafirlerini tek tek dolaşarak hoşlayan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, yapılan iftarın ardında kısa bir konuşma yaptı. Katılımlarınızla soframıza bereket getirdiniz diyen başkan AYDIN, konuşmasında;

“Kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Orucunuz makbul geceniz mübarek olsun. Allah hepinizden razı olsun,  ayaklarınıza sağlık. Soframızı bereketlendirdiniz. Bizi onurlandırdınız. Bu beşincisini düzenlediğimiz bir etkinlik. Bir birine yakın ve iç içe olan mahallelerimizi birlikte yapıyoruz. Bugün İsmetpaşa ve Toprakdeğermeni ni birleştirdik. İnşallah pazar akşamı da Yeni Mahalle ile Ucarlı Mahallesini birleştirerek Ucarlı Mahallesinde yapacağız. Ben katılımınızdan dolayı şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Ramazanınız mübarek olsun. Şimdiden,  Kadir Geceniz ve Bayramınız mübarek olsun. Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.


 Bugünkü İftarımızı Yenimahalle ve Ucarlı sakinleriyle yaptık.

Sokak iftarlarının Altıncısını bu gün (12.08.2012 Pazar) Ucarlı Mahallesinde, Yenimahalle ve Ucarlı halkıyla beraber yaptık.


Yaklaşık 300 kişinin katıldığı program, Yenimahalle ve Ucarlı Mahallesinin ortak noktasında, Ucarlı Eski İlkokulu bahçesinde gerçekleşti.

Programa katılan ve misafirlerini tek tek dolaşarak hoşlayan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, yapılan iftarın ardında kısa bir konuşma yaptı. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Bayramınızı tebrik ediyorum diyen başkan AYDIN, konuşmasında;

“Sevgili misafirlerimiz, Ucarlı ve Yenimahallenin kıymetli sakinleri. Öncelikle hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Allah kabul eylesin. Günün bu yorgun vaktinde biliyorum ki birçoğunuz bugün fındık bahçesindeydiniz. Buna rağmen bizi yalnız bırakmadınız, soframızı bereketlendirdiniz. Allah’ta sizin sofranızı bereketlendirsin. Teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin diyoruz. İnşallah şimdiden Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Allah hepimizi bayrama kavuştursun. Yeni bu tür organizasyonlarda buluşmak üzere hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

Mahalle Muhtarları Dursun KÖSE ve Emrullah AĞDERE ile mahalle sakinleri bu güzel etkinliklerin devamını  temenni ederek, Başkan AYDIN’a “Sayın başkan sizleri ve çalışma arkadaşlarınızı tebrik ediyoruz” dediler. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir