Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7394 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2013 - 12:23

İhsaniye'de Sokak İftarları

Büyüt
Küçült
İhsaniyede  Sokak
Geleneksel hale getirdiğimiz sokak iftarlarının onbirincisini İhsaniye Mahallesi halkıyla beraber 30.07.2013 Salı günü akşamı Selvi Sokakta yaptık.

İhsaniye'de İlk Sokak İftarımız

Geleneksel hale getirdiğimiz sokak iftarlarının onbirincisini İhsaniye Mahallesi halkıyla beraber 30.07.2013 Salı günü akşamı Selvi Sokakta yaptık.

Nüfus yoğunluğu olarak İlçemizin büyük mahallelerinden olan İhsaniye Mahallesinde 30.07.2013 Salı günü düzenlediğimiz sokak iftarına yaklaşık 850-900 kişi katıldı. Bu mahallenin ikinci iftarı ise 31.07.2013 Çarşamba akşamı Fatih Caddesinde duble yol ile şehir içi yolu arasında kalan yeşil alanda verilecek.

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, İhsaniye Mahallesi Sokak İftarına katılan tüm mahalle sakinlerini tek tek dolaşarak hoş geldiniz dedi.

Yapılan duanın ardından bir sokak iftarı programı daha sona erdi.

     
İhsaniye'de İkinci Sokak İftarımız

Geleneksel hale gelmiş olan sokak iftarlarımızın onikincisini en büyük mahallelerimizden olan İhsaniye Mahallesi halkıyla ikinci kez bir araya gelerek yaptık.

31.07.2013 Çarşamba günü İhsaniye Mahallesi, Fatih Caddesinde duble yol ile şehir içi yolu arasında kalan yeşil alanda ikincisini verdiğimiz sokak iftarına yaklaşık 850-900 kişi katıldı. Yol kenarında olması sebebiyle şehirler arası yolculuk yapanlarında ilgisini çekerek misafir oldukları soframız güzel görüntülere sebep oldu.

Gelen misafirlerini tek tek dolaşarak hoş geldiniz diyen ve yapılan duaların ardından bir konuşma yapan Başkan Aydın, “Soframızı bereketli kıldınız, Allah’da sizin sofranızı ve ömrünüzü bereketli kılsın. Sizlerden bir istirhamımız, biz her ne kadar önlemimizi aldıksa da bu yollardan karşıdan karşıya çocuklarımızla beraber dikkatlice geçersek kazaya, belaya sebebiyet vermeden bu güzel gecemizi noktalamış oluruz. Ben şimdiden iftarımıza katılan herkesin kadir gecesini ve bayramını tebrik ediyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir