Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15567 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2017 - 20:01

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şirin, Göreve Başladı

Büyüt
Küçült
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şirin, Göreve

Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Cemal Şirin, görevine başladı.

Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Akıl’ın Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak tayini çıkması nedeniyle boşalan Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Cemal Şirin getirildi.

Cemal Şirin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 yıldır eğitimin her aşamasında hizmet verdiğini belirterek, eğitimde daha iyi hizmet etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Yeni eğitim ve öğretim yılı için planlama çalışması başlattıklarını ifade eden Şirin, ilçede eğitim kalitesini yükseltmek için veli, öğretmen ve öğrencilerle birlikte hareket edeceklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı için mutlu olduğunu kaydeden Şirin, şöyle devam etti: “Bu ağır ve onurlu görevi ifa ederken, ön yargılardan uzak, yeniliklere açık, katılımcı, istişareyi, sevgi, saygı ve hoşgörüyü önde tutan bir anlayış içerisinde bulunacağım. Eğitimdeki öncelikli hedefimiz, toplumun bütün kesimlerini kucaklamak. İlçemizi Eğitimde daha ileri bir noktaya taşımak, eğitimde kalitenin daha üst seviyelere yükseltilebilmesi için elimizden gelen her şeyi ortaya koymalıyız.”

Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Cemal Şirin; 1973 yılında Tirebolu Yukarıortacami Köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde bitirdi. Orta ve lise öğrenimini Samsun Lâdik Akpınar Öğretmen Lisesinde tamamlayarak 1988-1989 öğretim yılında mezun oldu. Aynı yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü girdi.

Yüksek öğrenimini başarıyla tamamlayarak Şubat 1994 yılında Iğdır ili Karakoyunlu ilçesi Bayatdoğanşalı Köyü İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1994-1996 Iğdır Karakoyunlu, 1996-2009 yılları arasında Gümüşhane Kürtün ilçesinde Sınıf Öğretmenliği ve Okul Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 

Hizmet İçi Eğitim faaliyetleri kapsamında 19 ayrı kurs ve seminere katıldı. 2005 yılında açılan Kariyer Basamakları Yükselme Sınavında 88 puan alarak Türkiye dokuzuncusu oldu. 2001 yılında açılan sınav sonucu girdiği Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü´nden "Eğitim Kuramları Yönetici Adayları Eğitim Programının Etkinliği" konulu yüksek lisans tezini başarıyla vererek 2003 yılında Kamu Yönetimi Uzmanı olarak mezun oldu.

Gümüşhane Kürtün Üçtaş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu müdürüyken il dışı atama isteğiyle Haziran 2009 yılında Çatak İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliğine atandı. Ağustos 2009 yılında Halk Eğitim Merkezi Müdür yardımcısı olarak görevlendirildi, 2009 yılında açılan eğitim yöneticisi seçme sınavını kazanarak atandığı Doğankent Halk Eğitim Merkezi´ndeki Müdürlük görevine 02 Şubat 2010 günü başladı.

Halen Doğankent İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Harşıt 15 Temmuz Öğretmenevi Müdürlüğü görevini yürütürken Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Cemal Şirin, evli ve 2 çocuk babası.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Cemal Şirin’e hayırlı olsun der yeni görevinde başarılar dileriz.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir