Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6604 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Nisan 2013 - 14:15

İlçemizdeki yatırımlara inceleme

Büyüt
Küçült
İlçemizdeki yatırımlara
Giresun Milletvekili Adem TATLI ve Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, ilçemizde yapımı devam eden Bulancak Devlet Hastanesi, Bulancak İskelesi ve Pazarsuyu İlköğretim Okulu'nda incelmelerde bulundular.

Milletvekili TATLI ve Başkan AYDIN, ilk olarak yapımı devam eden Bulancak Devlet Hastanesinde incelemeler yaparak hasta ziyaretinde bulundular. Hastane Başhekimi Levent GÖKGÖZOĞLU, Hastane Müdürü Cengiz KARADENİZ ve Başhekim Yardımcısı İdris KASAP’la görüşerek bilgi alan Milletvekili TATLI ve Başkan AYDIN, inşaatın biran önce bitirilerek yeni görünümüyle hizmete geçirilmesi ve vatandaşların sağlık sorunlarında bir aksama olmadan çalışmaların son sürat devam etmesini istediler.

 

            Daha sonra Bulancak İskelesine geçerek İskelede kazık çakma işini yapan inşaat yetkilisi Şener BORA’ dan bilgi alan Milletvekili TATLI ve Başkan AYDIN, cumartesi günü  itibarıyla iskelede beton dökme işlemlerinin başlayacağını ve 15 – 20 gün içerisinde iskelenin tamamlanacağının sözünü aldılar.

 

            Milletvekili TATLI, Başkan AYDIN ile birlikte, yapımı devam eden Pazarsuyu İlkokulundaki inşaat alanına giderek orada da incelemelerde bulundular. İlçeye kazandırdıkları yatırımların önemine değinen Milletvekili Adem TATLI, “ İlçemizde devam eden yatırımları yerinde görerek ve siz yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler almaya geldik. Hastanemiz tüm hızıyla devam ediyor. İskelemizde kazık çakma işi bitmek üzere ama biz 30 metre ile yetinmeyeceğiz. İhalesini yaptırarak iskelenin bir 30 metre daha uzamasını sağlayacağız. Okulumuzda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Verdiğimiz sözleri tutmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

 

            İlçemizde yapılan yatırımları gezen Milletvekili TATLI’ya, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet KÜÇÜK, AK Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, İl Genel Meclis Üyesi Abdulselam ÇAĞRICI, Öğretmenevi Müdürü Hasan BULUT ve siyasiler eşlik ettiler.


      

 

      

       

  

       

     



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir