Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2962 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2023 - 09:08

İlçemize hizmet seferberliğimiz sürüyor

Büyüt
Küçült
İlçemize hizmet seferberliğimiz

Bulancak Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları kapsamında; Sanayi mahallesi cadde ve sokak yenilemeleri ile elektrik hatlarının yeraltına alınması, Bulancak Mahallesi Yüksek sokakta kilim desenli parke ve küp taş döşemesi, İsmetpaşa ve Toprak Değirmeni mahallelerinde doğalgaz alt yapı çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Recep Yakar, “İlçemiz genelinde Belediye birimlerimiz ve ilgili kurumların destekleriyle ilçe genelinde başlattığımız hizmet seferberliğini uyum içinde sürdürüyoruz. Havalarında güzel gitmesiyle yapılan alt yapı çalışmalarına hız verdik. Bir taraftan Sanayi mahallemizde tüm cadde ve sokaklarımızın yenilenmesi için belediyemiz söküm ve alt yapı iyileştirmelerini sürdürürken bir taraftan da Elektrik kurumu tarafından elektrik hatları yer altına alınıyor. Yine İsmetpaşa ve Toprak Değirmeni mahallerimizde Belediye birimlerimiz alt yapı iyileştirmelerini sürdürürken Doğalgaz kurumu boru hatlarının döşemesini sürdürüyor. Tüm altyapı çalışmaları tamamlanan Bulancak mahallesi Yüksek sokakta ise kilim desenli Kilit Parke ve Küp taş çalışmalarımız sürüyor. Tüm bu çalışmalarımız kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bulancak Belediyesi olarak ilçemizin her yerine dokunmaya, her yerini dönüştürmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir