Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6585 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2012 - 14:43

İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret

Büyüt
Küçült
İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden bir grup öğrenci Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret etti.

İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret

 

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden bir grup öğrenci Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okula ulaşımı sağlayan yolun genişletilmesi ve kaldırım çalışmasının yapılması için talepte bulundular. Öğrencilerin talebini dinleyen Başkan AYDIN, “Okula ulaşımı sağlayan yolun kaldırım problemi hep gündemimizde oldu. İmam Hatip Liseleri yeniden tercih edilen bir okul haline geldi. Bildiğim kadarıyla öğrenci sayısı yaklaşık 700 civarında. Dolayısıyla, bu yol Belediye Mezarlığı ve Hacı İhsan Korkmaz Caddesinden Şemsettin Mahallesi yoluna bağlantı sağlayan, sabah ve akşamları öğrenci yoğunluğunun yaşandığı bir yol. Bu zamana kadar kaldırımın yapılamaması yolun batı kısmında bulunan arazinin parselizasyonunun bulunmaması, dolayısıyla kaldırım yapılabilecek arazinin terkin işleminin yapılamadığından kaynaklandı. Ancak, gerekli imar çalışması tamamlandı, önümüzdeki 15-20 gün içinde resmi prosedür tamamlanacaktır. Resmi işlemler tamamlandıktan sonra da kaldırım çalışmasına başlayacağız” dedi.

 

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan AYDIN, geçmiş dönemde yaşadığı bir anekdotu da öğrencilerle paylaştı. Başkan AYDIN, “1990 yılında dönemin Belediye Başkanı Öner ERİŞ’in nüfus sayımında okulumuzu ziyareti sırasında bayrak töreninde bende söz alarak İmam Hatip’in yolunun yapılması talebini Belediye Başkanına iletmiştim. Sayın Başkan nüfus kaydımızı Bulancak’a almamızı, ilçemizde yazılırsak ilçemizin ve belediyemizin daha güçlü olacağını ifade etmişti. Bende bunun üzerine ilçemize katkıda bulunmak amacıyla başkanın bu talebini yapabileceğimizi bunun karşılığında da imam hatip yolunun kilitli parke yapılarak yolun onarılmasını talep etmiştim. Bugün benim yaptığım gibi sizinde beni ziyaret ederek, yola kaldırım yapılması talebiniz beni çok mutlu etti” diyen Başkan AYDIN, öğrencileri medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ederek, derslerinde başarılar diledi.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir