Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11161 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Mart 2012 - 18:51

İnanılması Zor Bir Hayat

Büyüt
Küçült
İnanılması Zor Bir
Deniz Yıldızı Derneği muhtaç insanlarımızla ilgili yaptığı ziyaretlerde inanılması zor bir yaşam mücadelesi ile karşılaştı.

İNANILMASI ZOR BİR HAYAT


    Deniz Yıldızı Derneği muhtaç insanlarımızla ilgili yaptığı ziyaretlerde inanılması zor bir yaşam mücadelesi ile karşılaştı.


  


    Dernek yönetimi, cuma günkü çalışmasında Yağlıdere İlçesinin Koçlu Köyünde hiç evlenmemiş, sahipsiz ve kimsesiz, soğuk kış şartlarında da bir insanın yaşamamsı gereken yerde yaşamaya çalışan 85 yaşındaki Hüseyin Aygün’ü ziyaret etti. Dernek yöneticileri Hüseyin Amca’yı penceresi açık ve naylonlu, yer döşemeleri aralıklarla dolu, beslenmede zorluk yaşayan amcayı dernek yönetimi kırk elli yıllık minder ve yorganların arasında deden kalma yaklaşık yüz yıllık bir evde buldu. Komşularından alınan bilgiye göre Hüseyin Amca’nın yaklaşık iki üç yıldır yerinden kalkmadan böyle yaşamaya çalıştığı öğrenildi.

    Hüseyin Amca’yı kaldığı yerde ziyaret eden başkan Emine Acar, bugüne kadar birçok ihtiyaç sahibi, birçok sahipsiz ve kimsesizleri ziyaret ettik ama bu kadar içimizi acıtan bir yaşam şekline az rastladık. Biz Deniz Yıldızı Derneği olarak bu amcamızın durumunu en kısa süre içinde ilgili yetkilerimizle işbirliği sağlayarak önce bakım ve sağlık sonra kalabileceği yer konusunu çözerek amcanın bundan sonraki yaşantısında katkıda bulunmak istiyoruz dedi.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir