Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6772 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2013 - 18:40

İskele İnşaatında inceleme

Büyüt
Küçült
İskele İnşaatında
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve Milletvekili Adem TATLI, 15.02.2013 Cuma günü İskele'de yapılan çalışmaları incelediler.

İskelenin uzatma çalışmalarını inceleyen Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI, çalışmaları yapan firma yetkililerinden bilgiler aldılar. İskelenin ilk etapta 30 metre uzayacağını ifade eden Milletvekili TATLI, “  İkinci etapta bir 30 metre daha 2013 yılı içinde uzatılması için gerekeni yapacağız. Bulancak kültür hayatının önemli bir parçası olan Bulancak İskelesini, Bulancaklıların istediği hale getireceğiz. Buda bizim Bulancaklılara sözümüz olsun “ dedi.

 Yapılan incelemede, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve Milletvekili Adem TATLI’ya,  AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet KÜÇÜK ve partililerde eşlik ettiler.



Hastanede inceleme ve Hasta Ziyareti

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve Milletvekili Adem TATLI 15.02.2013 Cuma günü Bulancak Devlet Hastanesi inşaatını inceleme ve hasta ziyaretinde bulundular.

  Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI, Haziran 2012’de çalışmalara başlanılan ve yapımı hızla devam eden,  Bulancak Devlet Hastanesinin mevcut bina güçlendirme ve ek bina inşaatını gezerek, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar. İnşaat alanında yapılan incelemenin ardından, Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI hastaneye geçtiler.

           

Hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI’ya Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU ve partililer eşlik ettiler.

                

AYDIN ve TATLI'dan esnaf ziyareti

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve Milletvekili Adem TATLI, 15.02.2013 Cuma günü Bulancak esnaflarını ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde esnaf ziyaretlerini yapan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Milletvekili Adem TATLI ile birlikte ziyaretlerine devam etti. Ziyaretler, Fatih caddesi ve Bulancak Otogar esnafı yoğunluklu gerçekleşti.

 Ziyaretlerin devam edeceğini belirten Başkan AYDIN; ”Ziyaretlerimiz devam edecek. Sayın Milletvekilimiz Adem Bey bugün aramızda. Bugün bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk ve bu ziyaret ve incelememiz devam edecek. Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız, Kovanlık Belediye Başkanımız ve parti yönetimi ile birlikte iskele de yapılan inşaatı inceledik. Yine Devlet Hastanesi inşaatında yapılan çalışmayı yerinde gördük, hastanede tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Milletvekili TATLI ve Başkan AYDIN’ın esnaf ziyaretlerinde, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet KÜÇÜK, Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU ve partililer de bulundular.


İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ve Milletvekili Adem TATLI, 15.01.2013 tarihinde İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin UĞURELLİ'yi makamında ziyaret ettiler.

Emniyet Müdürü UĞURELLİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI, Emniyet birimlerini de gezerek emniyet mensuplarına başarı ve kolaylıklar dilediler.

Milletvekili TATLI ve Başkan AYDIN’ın Emniyet Müdürlüğünü ziyaretinde, Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU ve partililer de bulundular.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir