Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 1501 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Mayıs 2024 - 11:50

İşler yolunda Keyifler yerinde

Büyüt
Küçült
İşler yolunda Keyifler

Erken sabah mesailerini alışkanlık haline getiren Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bu sabahta erken saatlerde yola koyularak belediyeye ait birimleri ziyaret edip, saha personelleri ile sohbet edip çay içerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir ve İdris Çiçek ile Belediye Meclis üyeleri Rahman Aybar ve Serkan Yüksekdağ’ın da katıldığı sabah mesaisinde, ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü Garajını ziyaret eden Başkan Sıbıç; “Bulancak’ımızın daha güzel bir yer olması için çalışmalarımızı, dayanışma, birlik ve beraberlik içinde sürdürecek ve büyüteceğiz. Fedakarca çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ardından İsmetpaşa mahallesinde vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Başkan Sıbıç, “Samimiyet ve yüzlerde tebessümler oluştukça, işler yolunda keyifler de yerinde oluyor. Her daim iç içe, omuz omuza olduğumuz yurttaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Son olarak Belediye Şantiye alanında bulunan Atölye ve Kademe birimlerini ziyaret eden Başkan Sıbıç, burada da çalışanlarla çay içip, işleyiş ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alarak, “Emekçi arkadaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” temennisinde bulundu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir