Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5274 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2024 - 08:59

İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni Cuma günü Doğalgaza kavuşuyor

Büyüt
Küçült
İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni Cuma günü Doğalgaza

Bulancak Belediyesinin katkılarıyla İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallelerinde doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanırken, abonelik işlemlerini tamamlayan haneler 12 Ocak Cuma gününden itibaren doğalgaz kullanımına başlayacaklar.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, bir müjde olarak yaptığı açıklamasında, “İlçemizin her mahallesinde sürdürdüğümüz dönüşüm ve yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin doğu yakası olarak tanımladığımız İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallelerimizinde dönüşümünü ve yenilenmesini doğalgaz altyapısı ve üst yapıda cadde ve sokaklarımızın yenilenmesi ile tamamlıyoruz. Abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlarımız 12 Ocak Cuma gününden itibaren Doğalgaz’ın verilmesi ile hanelerinde doğalgaz konforunu yaşamaya başlayacaklar. Abonelik başvuruları devam eden vatandaşlarımızın eksik evraklarını ay sonuna kadar tamamlamaları ile de tüm başvurular sonuçlandırılacaktır. Abonelik işlemlerinin hızlandırılması için işin bizzat takipçisi olmaya devam edeceğim. Bu iki mahallemizin de doğalgaz kullanmaya başlamasıyla ilçemizin tamamında yaygın olarak doğalgaz kullanımına geçilmiş olacaktır. Doğalgaz kullanımı konforunun yanında çevre kirliliğinin azaltılması anlamında da büyük katkı sağlayacaktır. İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Asfalt ve Aydınlatma için 25 Milyon TL yatırım

Doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanan Toprakdeğirmeni ve İsmetpaşa mahallelerimizde üst yapıda devam eden asfalt, küptaş, kilit parke ve aydınlatma çalışmaları da hızla tamamlanacak diyen Belediye Başkanı Yakar, “Her iki mahallemizi kapsayacak üst yapı çalışmaları için de 25 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz. Cadde ve sokaklarımızı da ilmek ilmek işleyerek tüm ilçe de olduğu gibi örnek, renkli ve farklı dokular ortaya koyuyoruz. Çalışmalar kapsamında Hamdi Uzunalioğlu Caddesi sıcak asfalt kaplanacak ve bu caddemizde 1500 metrelik çift taraflı modern aydınlatma direkleri ile ışık koridoru yapıyoruz. Yine Hastane yolu olarak bilinen Dursun Sakallıoğlu Caddemizi ve Fikret Üstündağ caddelerimizi yeniliyoruz. Hastane bölgesinde iki yol arasında ihtiyacı karşılayacak otopark çalışmasını da önümüzdeki günlerde tamamlıyoruz. Bulancak için yorulmadan ve durmadan çalışarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir