Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5965 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2013 - 01:00

İstanbul Milletvekilinden ziyaret

Büyüt
Küçült
İstanbul Milletvekilinden
İstanbul Milletvekili Mustafa ATAŞ ve Giresun Milletvekili Adem TATLI ilçemize gelerek, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN ile birlikte Sarayburnu Camii'ni gezdiler.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için bölgemize gelen İstanbul Milletvekili Mustafa ATAŞ’a, Başkan AYDIN ve Milletvekili TATLI Sarayburnu Camii’ni gezdirerek tanıttılar. Bölgemizde ziyaret edilmesi gereken yerler arasında ilk sıralarda yer alan Sarayburnu Camii’ni çok beğenen Milletvekili ATAŞ “ Böyle bir eserin ilçenize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşan Milletvekili ATAŞ, bol bol Sarayburnu Camii’nin ve ilçemizin fotoğraflarını çekti.

 Yapımına 1987 yılında başlanan Sarayburnu Camii özellikleri ile bölgemizin sembolü haline gelmiştir. Cumhuriyet döneminin doğal kesme taştan yapılan bu büyüklükteki tek dini yapısı olan Sarayburnu Camii, hem Selçuklu hem de Osmanlı dini yapı mimarisinden örnekler taşımaktadır. Toplam 2580 m2 kapalı alana sahip Sarayburnu Camii, 4500 kişilik cemaat kapasitesine sahiptir.

 İstanbul Milletvekili ATAŞ’ın Sarayburnu Camii ziyaretinde, Giresun Milletvekili Adem TATLI, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet KÜÇÜK, Ak Parti İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU ve diğer siyasiler eşlik ettiler.

 

 
  
               
 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir