Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 1898 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2024 - 11:02

İtfaiye Müdürlüğü Taşınacak

Büyüt
Küçült
İtfaiye Müdürlüğü

Bilgi Evi Yapılacak

 

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İncüvez deresi yanında bulunan ve Belediyemiz mülkiyetinde olan eski BULASKİ İşletme Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. Başkan Sıbıç, binanın zemin ve birinci katının İtfaiye Müdürlüğü, ikinci ve üçüncü katlarının Bilgi Evi olarak düzenlenmesi için talimat verdi.

 

Başkan Sıbıç: “Tüm Belediye birimlerinin yeni Belediye Hizmet Binasına taşınmasıyla boşta kalan, İncüvez deresi yanındaki BULASKİ İşletme Müdürlüğü binamızı yeniden değerlendirmek için incelemelerde bulunduk. Bilindiği gibi Otogar altında ve Salı Pazarı yanında bulunan İtfaiye Müdürlüğümüz konumu itibarı ile trafik ve araç parkı konusunda sıkıntılı bir yer. Salı günleri olası olaylara müdahale edebilmek için İtfaiye araçlarımızı buradan çıkartarak yol kenarına ya da otoparka çekiyoruz. İtfaiye Müdürlüğümüz için BULASKİ binasının zemin ve birinci katlarını tahsis edeceğiz. Burası hem şehrin orta noktasında olmasından dolayı her tarafa eşit mesafede, hem de geniş dış alanıyla tüm İtfaiye araçlarımızın rahatça konuşlanacağı park alanına sahip. Daha kurumsal bir yapıya kavuşacak İtfaiye Müdürlüğümüz en kısa zamanda yeni binasına taşınacaktır.

 

Yine BULASKİ binamızın ikinci ve üçüncü katlarını Bilgi Evi olarak dizayn edeceğiz. Burada ilçemizde okuyan tüm öğrencilerimiz danışman/rehber öğretmen ve personeller eşliğinde rahat bir ortamda ders çalışıp vakit geçirebilecekler. Bilgi evimizde kütüphane, ücretsiz internet, proje ve hobi atölyeleri yer alacak. En kısa sürede bilgi evimizi de ilçemize kazandıracağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir