Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6457 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2013 - 12:04

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Basın Açıklaması

Büyüt
Küçült
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Basın
Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin Bulancak Devlet Hastanesinin taşınmasıyla ilgili basın açıklaması:

“Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı sağlık tesisi olan Bulancak Devlet Hastanesinde revizyon ve ek bina inşaatı halen devam etmektedir. İnşaatın daha güvenli ortamda ve hızla bitirilmesi için hastanenin boşaltılması ihtiyacı gerek hastane yönetimi gerekse firma teknik elemanları tarafından Genel Sekreterliğimize bildirilmiştir.

                Bunun üzerine inşaat sürecinde gelinen noktada hastane sağlık hizmet sunumunun aksamadan devam edebilmesi, söz konusu mahalde gerek hasta ve hasta yakınları, gerekse hastane çalışanları açısından can güvenliğinin riske edilmemesi için inşaat bitim sürecine kadar geçici bir binada hizmet verilmesi Bakanlığımızca uygun görülmüştür. Bu kapsamda yapılan araştırmalar neticesinde teknik komisyonlarca Fatoğlu Un Fabrikası İdari binasında hizmet vermenin uygun olacağı değerlendirilmiştir.

                01.08.2013 tarihinden itibaren kiralanan binaya bu hafta sonu (3-4 Ağustos 2013) taşınılacaktır. Dolayısıyla önümüzdeki hafta başından itibaren Bulancak Devlet Hastanesi yeni kiralanan binada geçici olarak  hizmet vermeye başlayacaktır. Bu süre zarfında Bulancak'tan gelecek bazı aciller ve ameliyat olacak hastalarımız için Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde gerekli tedbirler alınmıştır.

                Kiralanan bu alanda bugün itibariyle acil hasta kabulü ile birlikte iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, genel cerrahi, kulak burun boğaz hastalıkları, nöroloji, enfeksiyon hastalıkları, biyokimya, ağız ve  diş sağlığı alanlarında poliklinik hizmeti ve 25-30 yatakla servis hizmeti verilecektir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir