Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6685 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Ocak 2014 - 11:28

Kapalı pazar yeri inşaatı başladı

Büyüt
Küçült
Kapalı pazar yeri inşaatı
Bulancak Belediyesi tarafından 1. Etabı yaklaşık 10 milyon TL'lik maliyetle yaptırılacak kapalı pazar yeri ve kültür merkezinin inşaatı başladı.

      Çağdaş mimari tasarımlarıyla göz kamaştıran pazar alanı ve kültür merkezinin, diğer belediyelere örnek olacağını söyleyen Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, “kentin ortasına inşa edilen modern pazarın ve kültür merkezinin mimari görüntüsü ile de ilçemize ayrı bir değer katacağına inanıyorum. Yaklaşık 12.000 m2’lik Karadeniz bölgesinin en büyük temelini attığımız bu proje ile vatandaşlarımıza modern ve konforlu alışveriş imkanı sunacak olan kapalı pazar alanı Bulancak’taki dönüşümün en güzel örneklerinden biri olacak” dedi.

            Ayrıca yapılacak olan projenin çok amaçlı kullanıma sahip olduğunu, pazar alanlarının sadece bir gün değil haftanın yedi günü vatandaşların hizmetinde olacağını söyleyen Aydın, “8.000 m2’lik Pazar yerinin olacağı bu alanı Pazar kurulduğu gün dışında kapalı otopark olarak ta kullanabileceğiz. Ayrıca oto galeri işiyle uğraşan arkadaşlarla görüşüp haftanın bir günü bölgemizde 2. el oto pazarı olarak kullanmak ta istiyoruz. Bu projemizin içinde ilçemize yakışan iki adette düğün salonumuz olacak. Ayrıca spor yapmak isteyen erkek ve bayanlar için, içinde cafesi ve spor aletleri olan bir de fitness salonu yapıyoruz. Yine bu projenin içerisinde 650 kişilik bir salonu olan Kültür Merkezimiz de olacak. Temel demirlerinin yapım aşamasında olan  bu projemizin önümüzdeki günlerde temel atma törenini yapacağız. Çok farklı ihtiyaçları karşılayacak olan bu projenin ben şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir