Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10581 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2021 - 13:36

KARIN İZLERİNİ SİLDİK

Büyüt
Küçült
KARIN İZLERİNİ

 

Görele’de etkili olan kar yağışının başlamasıyla harekete gecen Görele Belediyesi ekipleri yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa mahal vermedi. İlçede ulaşım aksamadı ve vatandaşların geçiş noktaları temizlendi.

 

Görele merkez ve köylerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Görele’de kar yağışının başlamasıyla beraber harekete geçen Görele Belediyesi yaşanması muhtemelen olası olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

Merkez dahil tüm mahallelerde araç içi kamera sistemiyle koordineli bir şekilde çalışma yürüten Görele Belediyesi yolların kapanmasına izin vermedi.

Cadde, sokak, meydan, ana ve ara arterlerde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerimiz vatandaşlarımızın geçiş noktalarında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçede adeta karın izini sildi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, meteoroloji verilerine göre beklenen karın ilçeye geldiğini fakat etkili olmadığını söyledi.

Belediye ekiplerinin karın yağmasıyla birlikte harekete geçtiklerini belirten Erener, “İlçede yaşanacak herhangi bir olumsuzluklara mahal vermemek adına koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarımızı sürdürdük. Ulaşımda hiçbir aksamaya izin vermedik. Vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmeleri için cadde, sokak, ana ve ara anterlerimizi açarak kapanmasını önledik. Koordineli bir çalışma yürüttük ve oluşabilecek olumsuzlukları olumlu bir yöne çevirmeyi bildik. Ben çalışma ekibimi kutluyorum” dedi.

GÖRELE’DE 44 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Görele ilçe merkezinde 20 metreyi bulan kar yağışı köylerde yer yer 80 ila bir metreyi buldu. 44 köy yolu ulaşıma kapanırken eğitimin yüz yüze başladığı köyü okulları tatil edildi. Yüksek köylerde 3, merkeze yakın köylere 2 gün elektrik verilemedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir