Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6825 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2013 - 09:54

Kasaplar Denetlendi....

Büyüt
Küçült
Kasaplar
Belediyemiz İlçe genelinde gıda satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

Kasaplar Denetlendi…

 Belediyemiz İlçe genelinde gıda satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe merkezindeki kasap ve et ürünleri satan marketleri denetledi. Denetimlerde işletmelerde uygulanan hijyen ve temizlik kurallarıyla ilgili uyarılar yapılırken, et ürünleri ve saklama koşullarına ilişkin de bilgilendirme yapıldı. 
 
               Zabıta ekipleri ve  veteriner hekim  eşliğinde gerçekleştirilen denetimlerde et ve tavuk satışı yapılan yerlerin mevzuat şartlarına uygun olup olmadığı, işyerlerinin açma ve çalışma ruhsatları, çalışan personellerin sağlık karneleri ve iş gömlekleri, işyerlerinin genel temizliği, yangın tüpü kontrolleri ve esnaf teftiş defterleri kontrol edildi. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

 Vatandaşların daha güvenli ve sağlıklı tüketim yapabilmeleri için kontrollerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Halkın sağlığı açısından önem arzeden bu tür işyerleri rutin olarak denetlenmektedir  ve denetlenmeye devam edecektir. Özellikle Fırın, Kasap dükkânı ve lokanta işletmeciliği yapan iş yeri sahiplerine halk sağlığı açısından çok iş düşmektedir. Bilhassa bu tür işyerlerinden hijyene dikkat etmelerini istiyoruz. Bu tür işyerleri bizlerin denetiminden ziyade, alış-veriş yapan halkımızca da gözlemlenmelidir. Her hangi bir olumsuzlukla karşılaşılması durumunda da Belediyemize şikâyetlerini bildirmelidirler.”dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir