Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6993 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   03 Ekim 2012 - 18:42

Kaymakam Evin'den Köy Okullarına Ziyaret.

Büyüt
Küçült
Kaymakam Evinden Köy Okullarına
2012-2013 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Güce ilçe Kaymakamı Musa Evin,köy okullarını gezerek incelemelerde bulundu.

GÜCE KAYMAKAM’I EVİN’DEN KÖY OKULLARINA ZİYARET

GÜCE(Hayri BAHADIR) 02-10-2012 Kaymakam’ı Evin'den Köy Okullarına Ziyaret.

   2012-2013 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Güce ilçe Kaymakamı Musa Evin,köy okullarını gezerek incelemelerde bulundu.

   Kaymakam Musa Evin, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen ile birlikte Yukarıboynuyoğun ve Tekkeköy köyleri İlköğretim okullarını ziyaret etti.

  Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Evin, okullarda eksik olup olmadığını öğrendi. Eksiklerin giderilmesi için Mili Eğitim Müdürüne talimat veren Evin, öğretmen ve öğrencilerle bire bir sohbet etti.

  Özellikle öğretmenlerin vatandaşlarla diyaloglarının iyi olmasını isteyen Kaymakam Musa Evin; “Öğrenci velileri ve vatandaşlar ile iyi diyaloglar kurun. Öğrencilerin sorunlarına yakından eğilin. Çözemediğiniz konularda mutlaka okul müdürlerinize bilgi verin. Okul Müdürleriniz konuları Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirerek sorunların çözülmesi sağlar. Ancak sizlerin vatandaşlarla iyi diyalogları sorun ve sıkıntıları ortadan kaldırır. Çünkü sizler onların çocuklarının yarınlarını hazırlayan insanlarsınız” dedi.

Daha sonra sınıfları gezerek Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Evin, okumanın ve çok çalışmanın önemi hakkında öğrencilere nasihatlerde bulundu. Kaymakam Evin, "Hepiniz çok başarılı ve pırıl pırıl öğrencilersiniz hayatta başarılı olmak için her zaman planlı bir şekilde çalışmak gerekiyor. Şimdiden kendinizi planlı çalışmaya alıştırın” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir