Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8222 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2013 - 11:15

Kaymakam, Hasta ve Yardıma Muhtaç Aileleri Unutmadı

Büyüt
Küçült
Kaymakam, Hasta ve Yardıma Muhtaç Aileleri
Giresun’un Güce İlçe Kaymakamı Yavuz Akyol, ilçe merkezinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) kayıtlı olan hasta aileleri ziyaret etti.

Kaymakam, Hasta ve Yardıma Muhtaç Aileleri Unutmadı

GÜCE(Hayri BAHADIR)27-10-2013 Kaymakam Akyol, Hasta ve Yardıma Muhtaç Aileleri Unutmadı.

  Giresun’un Güce İlçe Kaymakamı  Yavuz Akyol, ilçe merkezinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) kayıtlı olan hasta aileleri ziyaret etti.

   Güce Kaymakamı Yavuz Akyol ve SYDV Müdürü Özcan Yerlikaya, Emniyet Amiri Ferit Öge ve Güce Sağlık Grup Başkanı Ersin Karadeniz ile birlikte ilçe merkezi ve Giyimli Mahallesinde ikamet eden yardıma muhtaç ve hasta aileleri ziyaret ederek, SYDV aracılığıyla çeşitli yardımlarda bulundu.

 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı olan muhtaç ailelerin evlerini ziyaret eden Güce Kaymakamı Yavuz Akyol, hem vatandaşların sorunlarını dinliyor, hem de hasta ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor.

  Güce Kaymakamı Yavuz Akyol, bizler halkımıza devletimizin şefkatini ve güler yüzünü göstermek için bu tür ev ziyaretlerini devamlı bir şekilde yapacaklarını  söyledi.

  Amaçlarının vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek ve sorunu çözmek olduğunu kaydeden kaymakam Akyol, "Engelli, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya çalıştık ve kendilerine elimizden geldiği kadarıyla yardım ediyoruz. Bu ziyaretlerimizdeki en büyük amacımız sorun ve sıkıntıları yerinde tespit edip sorunun bir an önce çözümü için somut adımlar atmaktır. Ziyarette bulunduğumuz evlerde hem vatandaşlarımızla muhabbet ediyoruz hem de hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Bundan sonra da bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir." dedi

   Kaymakam Akyol’un kendilerini ziyaret ederek hal hatır sormasından ve gıda yardımlarının evlerine kadar bizzat getirilmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar "Allah devletimize zeval vermesin, kaymakamımızdan da Allah Razı olsun" diyerek dua ettiler.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir