Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6383 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   03 Eylül 2021 - 11:22

Kaymakam Uzan Alucra Merkez Derneğine Teşekkür Etti

Büyüt
Küçült
Kaymakam Uzan Alucra Merkez Derneğine Teşekkür
Alucra ilçemizin Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan  ilçemizde gerçekleştirmiş oldukları sosyal faaliyetlerinden dolayı Alucra Merkez Yerel Kültür ve Dayanışma Derneğine teşekkür belgesi verdi.
Alucra Merkez Yerel Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu başkanı Aydın Bodur ve derneğin yönetim kurulunu makamında ağırlayan Alucra Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan dernek yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 Alucra Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan'ın Alucra Merkez Yerel Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Aydın Bodur'a takdim ettiği teşekkür belgesinden sonra  sosyal medya hesabında yapmış olduğu açıklamada Aydın Bodur

Alucra Kaymakamı SayınHasan Hüseyin Uzan geldiği günden bu yana Devletimizin kudretini ve şefkatini sahaya en iyi şekilde yansıtan; halkımızla örnek bir iletişim dili oluşturan;  vatandaşa hizmette, küskünlüklerde, kırgınlıklarda, mağduriyetlerde hızlıca ve sürekli sahada olan; Devletimizin takdir ve nezaketini göstererek Alucra Merkez Yerel Kültür ve Dayanışma Derneğimize, yapmış olduğumuz faaliyetlerden dolayı TEŞEKKÜR BELGESİni layık gören Kaymakamımız Sayın Hasan Hüseyin Uzan'a şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu vesile, Memleketimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinin kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyoruz dedi.

Haber:Yavuz Kayacık


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir