Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6582 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   19 Mart 2013 - 11:17

Kaymakam’dan Velilere Mektup.

Büyüt
Küçült
Kaymakam’dan Velilere
Giresun’un Güce Kaymakamı Musa Evin, öğrenci velilerine birer mektup göndererek eğitim ve öğretim konusunda destek ve katkı vermeye çağırdı.

GÜCE(Hayri BAHADIR) Kaymakam’dan Velilere Mektup.

   Giresun’un Güce Kaymakamı  Musa Evin, öğrenci velilerine birer mektup göndererek eğitim ve öğretim konusunda destek ve katkı vermeye çağırdı.

   İlçede göreve başladığı  günden buyana kaymakamlığın imkânlarını eğitim için seferber eden Kaymakam Evin, sınavların yaklaştığı şu günlerde tüm velilere eğitim sürecinde aktif rol almaları ve öğrencileri çalıştırmamaları konusunda tavsiyeler içeren birer mektup gönderdi.

  Velilere gönderilen mektupta Kaymakam Evin, Güce ilçesinde geçmiş yıllarda tarım sezonunun açılması ile birlikte okula giden öğrencilerin okula gitmesi gereken günde fındık, çay ve diğer tarım faaliyetlerinde çalıştırıldıkları ve okula gitmeyip devamsızlık yaptıklarını söyledi.

  Evin,”Bizler kaymakamlık olarak ilçemizde eğitim faaliyetlerinin en üst seviyelere çıkarılması için büyük çabalar sarf etmekte çocuklarımızın geleceği için onlara her türlü  desteği sağlamaktayız. Gerek eğitim araç ve gereçleri gerekse okullarımızın fiziki mekânlarının, dersliklerinin iyileştirilmesinde önemli mesafeler almış bulunmaktayız. Bütün bunlara rağmen okula gitmesi gereken yavrularımızın okul yerine fındık ve çay bahçesine gönderilmesi onca emeğimizi sonuçsuz bırakacağı gibi yavrumuzun eğitiminin eksik kalmasına yol açmaktadır. Çocuğumuzun tarladan kazanacağı miktar ne olursa olsun onun iyi bir meslek sahibi olmasının yanında bu miktarın bir kıymeti olamaz. Çocuklarımızı güzel yarınlarda görmek istiyorsak, onların iyi bir lise ve iyi bir üniversitede okumasını sağlamamız gerekir ki bunu da ancak okula devam ederek ve onların çalışmalarını kontrol ederek sağlayabiliriz. Sizlerin bu gün yapacağınız fedakârlıklar çocuklarımıza mutlu yarınlar sağlar, bunun için okulda olması gereken çocuğumuzun okula devamını takip edelim. Çocuklarımızın okuldaki gelişmelerini kontrol ederek varsa eksikleri gidermeye çalışalım. Her sabah onları sevgiyle okula uğurlayıp her akşam sevgiyle karşılayalım. Yatılı kalan öğrencilerimizin gelişmelerini okul idaresinden öğrenelim ve zaman zaman okulu ziyaret edelim. Sizlerin üstesinden gelemeyeceğiniz bir sorun olduğu takdirde Kaymakamlık olarak her türlü desteği sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Unutmayın çocuklar geleceğimizdir, geleceğimize sahip çıkalım.”

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir