Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9320 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2011 - 10:51

Keşap halkından CHP'ye tam destek

Büyüt
Küçült
Keşap halkından CHPye tam
Milletvekili ve milletvekili adayları, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partililerden oluşan 100'e yakın topluluk vatandaşın sorunlarını dinleyerek parti projelerini anlattı

Milletvekili ve milletvekili adayları, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partililerden oluşan 100'e yakın topluluk vatandaşın sorunlarını dinleyerek parti projelerini anlattı 

Keşap halkından CHP'ye tam destek 
 
 

     CHP milletvekili adayları ilçe gezilerini sürdürüyor.

     Seçim startını Espiye’den veren, devamında Bulancak ve Görele’de çeşitli ziyaretlerde bulunarak halkla bütünleşen CHP adayları  Keşap ve Güce’de de yoğun ilgiyle karşılandı. 

     Milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu, Aykut Gezmiş, Bülent Bektaşoğlu ve Nilay Pınar yaptıkları esnaf ziyaretinde işsizliğin ve yoksulluğun çözümüne ilişkin partilerinin projelerini anlattılar.

     CHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

     CHP milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Güce Belediye Başkanı Osman Karabatak’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanlarının da katıldığı 100 kişiye yakın topluluk tarafından gerçekleştirilen ziyaretlere vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

     PARTİNİN  PROJELERİ ALKIŞLANIYOR

     Milletvekili adayları diğer ilçelerde olduğu gibi Keşap ve Güce’de de partilerinin işsizliği ve yoksulluğu önleyecek projelerini anlattılar. İhtiyaç sahibi ailelere verilecek olan 600 ila 1.250 lira arasındaki maaşı kapsayan Aile Sigortasını, istihdama yönelik yapacakları yatırımları dile getirdiler. Kapatılan fabrikaları açacaklarını, fındık mamulleri üzerine işyerleri açacaklarını, çikolata fabrikası kurarak hem işsizliği önleyeceklerini, hem de ekonomiye katkı sunacaklarını ifade ettiler.

     Adaylar ayrıca 2-B uygulamasını köylünün lehine çevirerek, orman arazilerini ücretsiz şekilde köylüye vereceklerini belirttiler.

     KEŞAP GEZMİŞ’İ BAĞRINA BASTI

     Keşaplı  olan CHP 2. sıra milletvekili adayı Aykut Gezmiş’e ilginin çok daha fazla olduğu gözlendi. Genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin, sağcısıyla solcusuyla herkesimin yakından ilgilendiği Aykut Gezmiş’i Keşaplı’nın bağrına bastı.

     Aykut Gezmiş’i koşulsuz desteklediklerini belirten Keşaplılar, “O bizim çocuğumuz, evladımız kardeşimizdir. CHP’yi de, evladımızı  da destekliyoruz. Başaracağına inanıyoruz” dediler.

     Gezmiş  gördüğü ilgiye teşekkür ederek, seçilir ve Meclis’e giderse hedefinin Giresun’un sorunlarının çözümüne katkı sunmak olduğunun altını çizdi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir