Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8032 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Temmuz 2012 - 15:34

Keşap Muhtarlar Derneği'nden Girişimcilik Kursu

Büyüt
Küçült
Keşap Muhtarlar Derneğinden Girişimcilik
Her geçen gün yeni projelerle gündeme gelen Keşap Muhtarlar Derneği, şimdi de girişimcilik kursu açmaya hazırlanıyor.

Keşap Muhtarlar Derneği'nden Girişimcilik Kursu

Her geçen gün yeni projelerle gündeme gelen Keşap Muhtarlar Derneği, şimdi de girişimcilik kursu açmaya hazırlanıyor.

KEŞAP MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN GİRİŞİMCİLİK KURSU

Keşap Muhtarlar Derneği bir ilke daha imza atıyor. Her geçen gün yeni projelerle gündeme gelen Keşap Muhtarlar Derneği, şimdi de girişimcilik kursu açmaya hazırlanıyor.

Küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı (KOSGEB) ile Keşap Muhtarlar Derneği arasında yapılan görüşmeler olumlu neticelendi. Görüşmeler sonunda Keşap’ta girişimcilik kursu açılmasına karar verildi.

Keşap’tan da yeni girişimcilerin çıkmasını hedefleyen çalışma ile bu kursa katılıp kurs sonunda sertifika alan herkes KOSGEB başvurusunu yaptığında %70’e varan geri ödemesiz desteklerden yararlanacak. Eğer girişimci kadın veya özürlü ise bu oran %80’e çıkacak. Bilindiği üzere KOSGEB tarım, sağlık, eğitim konularındaki girişimciler hariç tüm yeni iş fikiri olan iş kurmak isteyenlere bu destekleri veriyor. Öncelikle desteği almanın tek şartı bu eğitimi tamamlamak.

Keşap Muhtarlar Derneği başkanı Hikmet Aydın da konuyu değerlendirerek, “Genç girişimcilere ve gençlere ağabeylik yapmak istiyoruz. Yetkililerle görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Fındık sonu gibi eğitime başlamayı planlıyoruz. 30 kişilik sınıflarda derslerimiz verilecek. Eğitimin verileceği yer konusunda ilçede salon bulabilirsek ilçemizde, bulamazsak Giresun’da eğitimlere başlayacağız. Yaş sınırlaması olmayıp, her yaştan girişimcilere kurslarımız açıktır. Diğer ilçelerimizden de talep olduğunda kursiyer kabulu yapılacaktır. Girişimcilerimize sadece kurs açmakla faaliyetlerimiz bitmeyecek, kurs sonunda projesi olan kursiyerlerimize proje dosyası derneğimizin proje koordinatörü Osman Kolukısa tarafından ücretsiz hazırlanacak. Kurslarımız fındık hasat sezonu olması dolayısıyla ekim ayında başlayacak olup, sınırlı sayıda kursiyer kabulu yapılacaktır. Şimdiden ilçemizden çıkacak genç girişimcilere hayırlı olsun” dedi.

 

       

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir