Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7601 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2012 - 18:47

Keşap Şoförler Odası'ndan Anlamlı Yardım

Büyüt
Küçült
Keşap Şoförler Odasından Anlamlı
Keşap Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndan Engelli Vatandaşımıza Yardım Eli

Keşap Şoförler Odası'ndan Anlamlı  Yardım  

Keşap Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndan Engelli Vatandaşımıza Yardım Eli 

Keşap Şoförler ve Otomobilciler Odası, engelli vatandaşımızın engelini bir nebze olsun ortadan kaldırdı. 

İlçeye bağlı Fındıklı mahallesinde ikamet eden ve doğuştan engelli durumda olan Hülya Karadayı’nın durumunu gören Keşap şoför esnafı, bu duruma sesiz kalmayarak, engelli hemşerimize tekerlekli sandalye hediye etti. 

Yürüyemediğinden dolayı tekerlekli sandalyeyi teslim almaya engelli kızın ağabeyi Coşkun Karadayı gelirken, duymuş olduğu memnuniyeti duygu dolu sözler ile dile getirdi. Karadayı, engelli kardeşinin bir nebze olsun engellerini ortadan kaldıracak olan tekerlekli sandalyeyi kendilerine hediye eden başta Keşap Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yetkilileri olmak üzere tüm şoför esnafına şükranlarını sunarken, duyarlılıklarından dolayı şoför esnafına minnettar olduklarını söyledi. 

Bedensel engelinin yanında, konuşamayıp sadece bazı olaylara gülümseyerek tepki veren doğuştan engelli Hülya Karadayı da yeni tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu çevresindekilere attığı gülücükle belli ederken, bu gülücük yapılan yardımın doğru isabet olduğunu teyit etti. 

Keşap Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başarılı başkanı Necdet Kasap da konu hakkında yaptığı açıklamada, her insanın engelli adayı olabileceğinin altını çizerken, engelli vatandaşlarımıza her türlü kolaylığın sağlanması gerektiğini söyledi. 

İnsanların, çevresinde gördüğü engelli kişileri görmezden ve seslerini duymazdan gelmemesi gerektiğini ifade eden Kasap, “İnsanlarımız, çevrelerindeki engelli vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalılar. Vatandaşlarımızı engelli kardeşlerimizin tutan eli, gören gözleri, yürüyen ayakları olmaya davet ediyorum” dedi. 

Şoför esnafı olarak imkanlar ölçüsünde bu tür yardımlarının devam edeceğini söyleyen Necdet Kasap, “Bu tür konulara karşı duyarlı olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Haber: Erdal Avcı

Fotoğraflar: Şule Kendir




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir