Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9002 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2021 - 19:48

KEŞAP’TA DOĞALGAZ SEVİNCİ

Büyüt
Küçült
KEŞAP’TA DOĞALGAZ

Keşap’ta doğalgaz kullanılmaya başlandı. Keşap’ta doğalgaz abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar doğalgaz ile ilk kez ısındı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür  “Keşap artık doğalgaz ile ısınıyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi. Keşap’ta ilk kez gazı yanan evleri ziyaret eden Başkan Emür ‘e ev sahipleri Fatih Yılmaz ve Salim Aydın teşekkür ettiler. ‘’KONU KEŞAP İSE SÖZÜMÜZ GÖNÜLDENDİR ‘’ Başkan Emür ‘’Verdiğimiz yoğun emeğin karşılığını, ısınan hanelerde, yanan ocaktaki mavi alevde görerek mutluluğumuzu pekiştirdik. Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözü tutmanın sevincini yaşıyoruz. Doğalgaz ateşinde hazırlanan çaylar keyifle içildi. Doğalgaz ile demlenen çayın tadı da bir başka oluyor. Bizlere kapılarını açan Fatih Yılmaz ve Salim Aydın ailelerine, emeği geçen herkese teşekkürler. Çevre dostu olan doğalgazın ciddi avantajlarını göreceğiz. Hem çevre sağlığına katkısıyla hem de ekonomik katkısıyla. Keşap’ın kışları daha temiz bir havası olacak, hava kirliliğini önleyecek. Keşap’ı her daim bir adım daha öteye taşımak için inandığımız yolda yürümeye ve çalışmaya devam edeceğiz"dedi.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir