Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4961 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2021 - 16:34

Keşap’ta Kar Mesaisi

Büyüt
Küçült
Keşap’ta Kar

Kar yağışı ile birlikte belediye ekipleri ilk andan itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun kar yağışıyla Keşap Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçede yaşayan vatandaşların kış şartlarından etkilenmemesi için 7/24 mesai başındalar. Ekibi ile sahada olan Başkan Emür kepçe kullandı. 
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür yaptığı açıklamada " Tüm ekiplerimiz karla mücadele için hazır. Hiç kimse endişeye düşmesin 24 saat ekiplerimizle görevimizin başındayız. Zaman zaman arazide çalışmalara eşlik ediyorum. İlçemiz merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın olumsuz yönde etkilenmemesi için oluşturulan karla mücadele ekiplerimiz ulaşımın aksamaması için gece - gündüz çalışarak yollarımızı açık tutmaya devam ediyor. Belediye ekiplerimiz ayrıca ilçemizdeki yaya kaldırımlarında da kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.  Ayrıca milletimizin refahı için kar fırtına dinlemeden çalışan ekibimle gurur duyuyorum.  Bizlere güvenin. Hepiniz Allah’a emanet olun. Durmak yok yola devam"dedi.
 Başkan Emür, vatandaşların Keşap Belediyesi 0 (454) 641 40 44 - 641 45 45, WhatsApp ve Telegram uygulamaları üzerinden 05348933381 numaralarını arayarak olumsuz durumları bildirebileceklerini ifade etti .



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir