Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7331 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Mart 2012 - 19:18

Keşap'ta Servis Aracı Kurtarma Operasyonu!

Büyüt
Küçült
Keşapta Servis Aracı Kurtarma
Keşap ilçesi Küçükgeriş köyü Burunucu mahallesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsü, çamur deryasına dönen yolda halatlar yardımıyla kurtarılıyor.

Keşap ilçesi Küçükgeriş köyü Burunucu mahallesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsü, çamur deryasına dönen yolda halatlar yardımıyla kurtarılıyor.

 

Keşap’ta Servis Aracı Kurtarma Operasyonu!

 

Keşap ilçesi Küçükgeriş köyü Burunucu mahallesi öğrencilerini Hüseyin Günaydın İlköğretim Okulu’na taşıyan servis minibüsü, çamur deryasına dönen yolda halatlar yardımıyla kurtarılıyor.

 

Küçükgeriş köyü merkezi ile Burunucu mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolun bazı bölümlerinde altyapı malzemesi eksikliği nedeniyle, Burunucu mahallesinden aynı köydeki Hüseyin Günaydın İlköğretim Okulu’na taşımalı olarak gelen öğrenci servisinin ve araçların yer yer oluşan yoğun çamur yüzünden yolda ilerlemekte zorluk çektiği belirtildi.

 

Servis aracının yağışlar nedeniyle çamur deryasına dönen yolda ilerlemekte güçlük çekmesi, zaman zaman çamura saplanması nedeniyle öğrencilerin yol işkencesi daha da büyüyor. Okul servisinin sık sık çamura saplandığı yolda, mahalleli halatlarla aracı kurtarmaya çalışıyor.

 

Yılın büyük bir bölümünde aynı çileyi yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, istenmeyen bir durumla karşılaşmamak için, devletin yol sorununa bir an önce çözüm bulmasını istiyor.

 

 Erdal Avcı
www.giresunhavadis.net






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir